Bilanțul deceselor de coronavirus a ajuns la 12 persoane

Prefectură Argeș a precizat într – un comunicat de presă că până acum au fost înregistrate încă 4 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numărul deceselor la nivel național ajungând la 12.

Primul este un bărbat de 59 ani, pacient al Spitalului Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată care a decedat pe 22/03/2020.

A doua zi, adică pe 23 martie, a decedat o femeie, de 80 ani, pacientă în Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată.
Cel de-al treilea caz este un bărbat, de 71 ani, pacient Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată
Care a decedat tot pe 23/03/2020.

Pacienții au fost confirmați pozitiv la COVID 19 în data de 23 martie 2020, atunci când s- au primit rezultatele probelor de laborator.
Toți cei trei pacienți aveau afecțiuni medicale cronice pre- existente ( boli cardiovasculare, diabet).

În sfârșit, ultimul caz, este un bărbat, 74 ani, din județul Ialomița, internat la Bacău în Spitalul Comănești, secția ATI, unde a primit oxigen pe mască. Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie a.c. și a fost internat în 22 martie a.c. în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA, și insuficiență renală cronică.

Decesele au fost raportate la INSP în seara de 24 martie 2020.

Georgiana Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s