Olt. La Slatina ar putea fi testate 196 de cazuri pe zi

Printre proiectele aprobate astăzi în cadrul ședinței ordinare a CJ Olt, se află și aprobarea introducerii în lista de investiții a executării studiului de fezabilitate a Laboratorului Modular de Biologie Moleculară, care va ajuta SJU Slatina în testarea rapidă a coronavirusului, cu o capacitate de 196 de teste pe zi.

Tot astăzi a fost adoptat Proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea documentației tehnico – economice pentru obiectivul de investiții „Construire Pasarelă Legătură Pavilion Central – Pavilion Medicală” – Spitalul Județean de Urgență Slatina, cu principalii indicatori tehnico – economici actualizați.

De asemenea, a mai fost aprobată Documentația tehnico – economică tratează construirea unei pasarele de trecere între cele două clădiri aparținând Spitalului Județean de Urgență Slatina, care este necesară în vederea optimizării funcționale a activității desfășurată în unitatea spitalicească. Pasarela propusă va lega clădirile C1-Pavilion Central și C3-Secția Medicală.

În plus, a fost s-a decis suspendarea termenului de depunere a dosarelor pentru acordarea în anul 2020 a sprijinului financiar din bugetul Consiliului Județean Olt pentru unitățile de cult aparținând cultelor religioase din județul Olt (termenul limită de depunere, prevăzut în Ghidul solicitantului, fiind 31 martie), stabilindu-se perioada de 01-30 aprilie 2020 pentru continuarea depunerii cererilor de finanțare și a dosarelor aferente, cu posibilitatea de prelungire.

Georgiana Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s