Argeș. Mijloacele de transport în comun circulă în condițiile legii

Prefectura Argeș precizează faptul că operatorii de transport public de persoane au obligația să respecte condițiile stabilite pentru împiedicarea rânspândirii coronavirusului, conform Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr 10 din 22.03.2020: “Art.4. (3) Operatorii de transport public vor avea în vedere ca prestarea serviciului public pe care îl asigură să se desfășoare cu respectarea condițiilor necesare împiedicării răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2 sens în care vor putea proceda, de comun acord cu autoritatea contractantă, la modificarea graficului de circulație precum și a numărului de autovehicule de transport puse în trafic.”

De asemenea, Instituția Prefectului face precizarea că activitatea operatorilor de transport nu este interzisă și dezminte informațiile apărute în spațiul public în acest sens. Argeșenii pot folosi mijloacele de transport în comun, cu condiția de a respecta restricțiile de circulație impuse în timpul stării de urgență.

De asemenea, se mai precizează în comunicatul de presă că transportatorii au obligația de a-și respecta contractele de servicii pe care le-au încheiat cu autoritățile.

Gerorgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s