Senatorii PSD din Olt și-au donat 50% din indemnizații!

În aceste vremuri deosebit de controversate, în care ni se confirmă faptul că suntem neputincioși înpotriva unui dușman invizibil care decimează fără milă semenii de-ai noștri, sunt oameni cu inimă mare care dau o mână de ajutor sistemului sanitar, atât de vitregit din cauza lipsei de medicamente și aparatură medicală.

În fiecare zi auzim de donații din partea unor oameni, mai mult sau mai puțin cunoscuți, care ajută pe cei care sunt în linia întâi pe acest front invizibil, cu bani, cu materiale sanitare de protecție, cu mâncare, etc.

Zilele acestea, senatorii din Grupul Parlamentar PSD au donat 50% din indemnizații pentru a se achiziționa ,, plămâni artificiali” care au rolul de a ajuta pacienții cu probleme grave respiratorii să poată fi oxigenați.

Acest dispozitiv, potrivit medicilor, scoate bioxidul de carbon, îl oxigeneaza, sangele vine din organism, trece prin aparat și printr-o venă intră în corp, oxigenat și cu bioxidul de carbon eliminat.

Printre parlamentarii care și-au donat jumătate din indemnizație se află și cei trei senatori PSD de Olt Paul Stănescu, Renică Diaconescu și Siminica Mirea.

Dealtfel, Siminica Mirea, care deține o fabrică de croitorie în localitatea Crâmpoia, a donat aproape 20.000 de măștii de protecție, angajaților de la primăriile localităților vecine, primăriei Slatina, din care 1.500 Spitalului Județean Olt și pacienților care stăteau la cozi pentru consultații.

Măștile realizate în fabrica senatoarei, sunt din bumbac, lucrate în condiții igenice, se pot fierbe pentru a fi dezinfectate și reutiliza, în comparație cu cele de unică folosință importante din Coreea de Sud.

Georgiana Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s