Olt. Aparatură specială pentru testarea rapidă a Covid-19

Prefect Florin HOMOREAN
  
Prefectul județului Olt, Florin Constantin HOMOREAN, a convocat, de urgență, conducerile Direcției de Sănătate Publică Olt și Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt, și a dispus demersurile pentru punerea în funcțiune a aparatului PCR din dotarea laboratorului D.S.V.S.A. Olt. O astfel de măsură este absolut necesară atât pentru creșterea capacității de testare cât și pentru identificarea cat mai rapidă a persoanelor infectate de virusul Covid-19.
În acest sens, prefectul județului Olt, a luat toate măsurile necesare pentru a putea fi pus în folosință echipamentul PCR, într-un timp cât mai scurt. Astfel, în urma identificării necesităților de testare cu acest echipament, am solicitat instruirea specifică în testarea Covid-19 a patru specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică Olt și Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt, instruire care va fi efectuată în cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară ”Cantacuzino”.
Asigurăm cetățenii că vom depune toate eforturile și vom fi prezenți în orice moment, cu toată responsabilitatea, pentru că, sănătatea cetățenilor este o prioritate pentru noi.

Semnalul ORA S

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s