Olt. La Scornicești investițiile continuă cu sprijinul vicelui-primar

 Olt. La Scornicești investițiile continuă cu sprijinul vicelui-primar
 Încă de la primirea mandatului de viceprimar la Scornicești, Daniel Tudor, și-a rolul în serios și, a reușit să implementeze proiecte pentru dezvoltarea orașului, chiar dacă la un moment dat, împotriva sa au fost o serie de consilieri, ba chiar și primarul, Ioan Prioteasa, care, între timp, s-a mutat de la PNL la Pro România.

 Principala și cea mai importantă investiție din oraș pe care viceprimarul Daniel Tudor și-a dorit să o rezolve a fost reabilitarea a nu mai puțin de zece blocuri care sunt într-o stare avansată de degradare, însă cum piedicile puse de rivalii politici, nu au încetat niciodată. Și cu toate acestea, în luna februarie, după ce a depus un nou proiect la Ministerul Dezvoltării, a reușit să i se acorde finanțare pentru reabilitarea lor, iar lucrările vor începe  în curând.

 Săptămâna trecută, viceprimarul orașului Scornicești, Daniel Tudor a fost vizitat de către Gabriel Stanciu, consilier al ministrului Ion Ștefan, de la Ministerul Dezvoltării și Administrației,  pentru a discuta și despre alte investiții importante pentru comunitate.

Daniel Tudor a ținut să facă cunoscut acest lucru și să-i asigure pe scorniceșteni că va face tot ce este necesar și posibil pentru a le îmbunătății nivelul de trai.

,,Deși în ultima perioadă am trecut cu toții printr-o situație mai dificilă, nedorită și neanticipată de nimeni, aș vrea să știți că lucrul acesta nu m-a oprit nicio clipă în a căuta cele mai bune soluții și proiecte pentru dezvoltarea orașului nostru.
În acest sens, astăzi 15 mai 2020, la Primăria Scornicești, am avut o întâlnire cu domnul Gabriel Stanciu – consilier al ministrului Ion Ștefan, de la Ministerul Dezvoltării și Administrației, la care a fost prezent și președintele Partidului Național Liberal Olt, domnul Liviu Voiculescu.
Tema principală a discuțiilor a reprezentat-o, în mod special, implementarea marilor proiecte de care orașul nostru are atât de multă nevoie, printre acestea amintind de proiectul legat de EXTINDEREA REȚELEI DE GAZE NATURALE, în toată localitatea, dar și proiectele privind ASFALTAREA ȘI MODERNIZAREA DRUMURILOR rămase neasfaltate și REABILITAREA – MODERNIZAREA CASEI DE CULTURĂ DIN SCORNICEȘTI.
Desigur, acestea sunt doar o parte dintre obiectivele propuse și asumate pentru orașul nostru, iar eu, Daniel Tudor, vă promit că, pas cu pas, toate proiectele vor deveni realitate, de îndată ce vom avea stabilite criteriile și modul de finanțare.
Scorniceștiul merită o nouă înfățișare, iar dumneavoastră aveți tot dreptul să vă doriți un astfel de oraș, curat, modern, european, în care copiii noștri să crească frumos!”
a scris , Daniel Tudor pe pagina sa de Facebook.

Interviu cu Daniel Tudor

 Tot datorită viceprimarului de la Scornicești, Daniel Tudor, săptămâna trecută  a fost reînființată  Administrația Financiară din oraș, unitate desființată în 2011, de ministrul finanțelor de atunci, Gheorghe Ialomițianu.

Reînființarea Serviciului Fiscal Orășenesc Scornicești, care va avea și un biru de Trezorerie, va veni în sprijinul persoanelor fizice și juridice din 22 de localități, aflate în nordul județului Olt.

 Georgiana Leulescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s