Olt. Investiții noi ale primăriei Caracal

Administrația locală din Caracal a început, astăzi, 2 iunie 202 lucrările la sensul giratoriu din intersecția Bdul. Nicolae Titulescu cu Str.Bicaz, lucrare cu o valoare de 531.520 lei, finanțată din bugetul local.

Potrtrivit unui comunicat de presă , Primăria Caracal a dat zilele trecute ordinul de începere al lucrărilor la acest obiectiv investițional. Amenajarea sensului giratoriu de la intersecția Bl. Nicolae Titulescu cu Str.Bicaz este necesară  nu doar pentru decongestionarea traficului la schimbarea direcției de mers din intersecție, fluidizarea circulației auto și pietonale, dar mai ales pentru prevenirea  riscului de accidente rutiere. 

Valoarea maximă aprobată a proiectului este de 531.520 de lei, iar fondurile sunt asigurate din bugetul local. Termenul de excuție este de 60 de zile, începând de astăzi și în cel mai scurt timp, administrația locală, va reveni cu restricțiile rutiere impuse și variantele ocolitoare.

Reprezentanții primăriei Caracal, precizează că această investiție a făcut obiectul dezbaterii în cadrul sedinței de consiliu din 11 septembrie 2019, proiectul fiind votat cu 11 voturi pentru și 4 abțineri.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s