Olt. Marius Oprescu atac dur la Orban: Declaraţiile lui „Habarnam”

În urma unor declarații pe care premierul Ludovic Orban le-a făcut cu privire la faptul că SJU Slatina nu s-ar fi implicat în tratarea bolnavilor cu COVID, a președintele PSD Olt, Marius Oprescu a luat atitudine, explicându-i premierului că lucrurile stau cu totul atfel decât a fost informat și că medicii și-a făcut datoria exemplar, drept dovadă fiind cei 150 de pacienți tratați, din care 99 au fost vindecați , 19 transferați la alte spitale și 32 sunt încă internați.

Iatăcare a fost replica dată de șeful social-democraților de la Olt, premierului Ludovic Orban:

,,Declaraţiile lui „Habarnam”

Declarațiile lui Orban, de joi seară, de la un post de televiziune central, care subliniau că Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina n-a fost implicat în tratarea pacienţilor COVID, ne arată modul pompieristic în care guvernul acționează.

Dacă prim-ministrul țării habar n-are cine, unde şi când s-a ocupat de gestionarea acestei pandemii, ce rost mai are să discutăm? Vorba aceea, unde nu e, nici Dumnezeu nu cere! Ce să-i cerem noi? 

Când faci politica guvernului din birou cu o mână de oameni, care sunt interesaţi doar de achiziţii prin firme fantomă, nu ai cum să ştii ce se întâmplă în realitatea socială.

Îi reamintesc, totuşi, că Spitalul Județean de Urgență Slatina – Secția Boli Infecțioase este, conform Ordinului Ministrului Sănătății 555/2020, spital suport pentru pacienții Covid-19. Până în prezent, principala unitate spitalicească din județul nostru a tratat 150 de pacienți, din care: 32 sunt internați în prezent, 99 vindecați şi 19 transferați către alte spitale.

Cred că nu îl interesează un spital micuț din provincie, ci doar cele care toacă multe materiale cumpărate la suprapreț de la Unifarm.

De asemenea, îi reamitesc şi faptul că cei care au bagatelizat această pandemie sunt ei: Orban şi Iohannis, care au spus, deşi Covid-ul făcea victime serioase, că nu este „nicio criză”, ci doar o „gripă uşoară”.

Ni se demostrează, dacă mai era nevoie, alienarea guvernamentală, minciuna ridicată la rang înalt şi o instabilitate continuă în măsuri și declarații.

Curtea SJU Slatina

Ni se demonstrează că acest guvern habar n-are când începe pandemia, habar n-are cine tratează pacienții, habar n-are când apar măsuri  de relaxare, habar n-are când apare planul de relansare economică, habar n-are când se măresc pensiile și alocațiile…. Iar cetățenii s-au săturat de „aventurile lui Habarnam”! Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s