Mehedinți. Copii din Husnicioara vor începe școala în săli de clase modernizate complet

Mehedinți. Copii din Husnicioara vor începe școala în săli de clase modernizate complet

 Primăria Husnicioara a demarat de curând două proiecte foarte importante pentru localitate, finanțate de Guvernul României prin Programul Național de Dezvoltare Locală privind refacerea infrastructurii școlare. Este vorba de reabilitarea și modernizarea școlii și grădiniței din comună.

Lucrările constau în reabilitarea termică a fiecărui imobil, reabilitarea acoperișului, reparații interioare și exterioare, zugrăveli, reabilitarea instalațiilor sanitare, de canalizare, de încălzire și electrice, care nu mai îndeplinesc condițiile normale de funcționare, fiind foarte vechi și totodată realizarea măsurilor privind securitatea la incendii.

 Prefectul Cristinel PAVEL a venit în Husnicioara,  într-o vizită de lucru, săptămâna trecută pentru a vedea cum se desfășoară  dar și pentru a discuta cu primarul Emanoil Crețescu despre problemele localității.

,,Astăzi ( 25 iunie a.c.- n.r.) am venit în comuna Husnicioara pentru a verifica stadiul lucrărilor la investițiile publice care se derulează pe fonduri guvernamentale și pentru a discuta cu primarul comunei despre problemele cu care se confruntă.
Mă bucur să văd că educația este o prioritate pentru primarul Crețescu și că se reabilitează școala și grădinița pentru ca procesul de învățământ să se desfășoare în condiții cât mai bune. Investițiile se derulează în condiții bune și toate lucrările sunt în graficele de execuție agreate de parteneri, adică de contractant și de constructor”
, a precizat prefectul Cristinel PAVEL.

 Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s