Vizita lui Orban la Slatina, bătaie de joc!

Premierul Ludovic Orban împreună cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode și cel al Economiei Virgil Popescu, au sosit astăzi în Olt pentru a vizita stadiul lucrărilor Drumului Expres Craiova-Pitești, dar și o întâlnire cu conducerea ALRO Slatina, cu ocazia împlinirii a 55 de ani de la înființarea fabricii de aluminiu românesc.

Conform programului transmis presei încă de ieri, de la sediul PNL Olt, din partea Guvernului Românieila ora 9.00, autoritățile vizitau Tronsonul 1 ( km 17) pe undeva, la intrare în Olt, apoi Tronsonul 2 (km 44)la Milcov unde trebuia să fie și o declarație de presă. Și de această dată, locul nu a fost precizat clar, adică nu la intrare în Milcov dinspre Slatina ci pe undeva pe lângă Stația de Epurare, în locul numit Căcâna.

La ora 11.00 vizita delegației condusă de Orban, trebuia să fie la sediul central al ALRO, din str. Pitești nr 116, însă aceasta a sosit aproape de orele 12.00, fără ca presa locală să poată intra, deoarce fotograful oficial, ne-a interzis acest lucru.

Potrivit programului prezentat, aici după ora 13.30 trebuia să aibă loc o altă declarație de presă. Între timp locația pt conferința de presă a fost schimbată la celălalt sediu, în parte opusă a orașului, la fabrica de prelucrare a aluminiului, respectiv Divizia Aluminiu Prelucrat ( fosta IPA).

Ajunși mai devreme cu o jumătate de oră, adică la orele 13.00, aici ni s-a comunicat că deja se terminase conferința de presă, iar oficialii guvernamentali au ieșit în trombă pe poarta fabricii.

Liberalii olteni s-au disculpat privind organizarea vizitei premierului, spunând că nu ei au făcut proramul ci conducerea ALRO, cu toate că, așa cum am precizat inițial, antetul programului vizitei oficiale era din partea Guvernului României.

Greșeală mare toată această tevatură, atât pentru politicienii liberală aflați în preajma alegerilor locale, dar și din partea conducerii ALRO, care ar fi putut sărbătorii cei 55 de ani de existență alături de toți slătinenii prin prisma presei locale și regionale…

Dar cum în ultimul timp timp se transmit oficial doar minciuni grosolane, probabil oficialii guvernamentali nu au dorit să aibă un dialog cu presa din motive lesne de înțeles!

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s