Vâlcea. Primarul din Perișani se luptă de 17 ani pentru reabilitarea unui drum

Vâlcea. Primarul din Perișani se luptă de 17 ani pentru reabilitarea unui drum

 Localitatea Perișani din județul Vâlcea se află așezată în nordul Depresiunii Loviştei, depresiune intramontană din cadrul Carpaţilor Meridionali, cea ce face ca de fiecare dată când plouă mai abundent, infrastructura să fie distrusă și odată cu ea și gospodăriile din zonă. 

 Cu tot efortul primarului Ion Sandu, care a reușit, de-a lungul timpului să găsească fonduri pentru reabilitarea drumurilor și consolidarea versanților, însă viiturile le strică iar lucrările trebuie refăcute din nou.

 Primarul Ion Sandu, este supărat că a precizat că a încercat de nenumărate ori prin diverse forme să convingă autoritățile județene sau naționale ca acest drum să fie modernizat, mai ales că trece pe la poarta sa, se spune pretutindeni că aproape sigur orice drum asfaltat duce către poarta primarului, aici nu este așa, și-n această perioadă s-au anunțat autoritățile județului și Compania Națională a drumului că-n urma ploilor din luna iunie, 14 km de drum național care trece prin satele Spânu și Poiana arată deplorabil, la fel arată și-n comunele vecine Titești, Boișoara și o parte din Câineni.

 Edilul din Perișani a depus sute de documente în ultimii 17 ani la autoritățile județene dar și la cele centrale pentru a face lucrări de consolidare a versanților de mare anvergură, însă foarte puține au avut succes. De această dată, lucrurile par să ia o întorsătură favorabilă și asigurat consătenii săi că nu vor mai avea probleme cu inundațiile sau cu  alunecările de teren.

,,Atașez doar ultimul document care completează alte sute de acest gen trimise la aceleași instituții în ultimii 17 ani, doar se va reuși ceva!
Este posibil totuși în următoarele 3-4 săptămâni să comunic o veste surpriză despre acest drum, nu doresc să zicem hop până nu ajungem unde trebuie, Doamne ajută, să fie cu noroc.

Nu-l apăr pe dl Buican, prea multe lucruri nu putea să facă că mai tot timpul a fost prins în zona politică de opoziție și nu la putere guvernamentală, acum fiind în poziția de guvernare s-a implicat chiar, a adus la Rm. Vâlcea în câteva rânduri, Prim-ministrul României, Ministrul Finanțelor și săptămâna trecută Ministrul Fondurilor Europene unde am discutat chiar problema drumului național DN 7 D și cu siguranță acum se va implica pentru că există oportunitate politică.” a ținut să precizeze  Ion Sandu.

 Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s