Olt. Ion Doldurea strânge semnături pentru Primăria Caracal

Candidatul PSD la Primăria Caracal, Ion Marian Doldurea, va avea mâine, 31 iulie, orele 17.30, o întâlnire cu alegătorii caracaleni pentru a strânge semnăturile necesare depunerii candidaturii sale.

Evenimentul este organizat de PSD Caracal începe vineri, 31 iulie 2020, care a transmis un comunicat de presă potricit căruia se va demara ,,Campania de strângere de semnături pentru alegerile locale. Preşedintele Consiliului Judeţean OLT, Marius OPRESCU împreună cu Ion DOLDUREA, candidatul PSD la funcția de primar al Municipiului Caracal, vă invită mâine la ora 17.30, în Piaţa Victoriei – platoul din fața Primăriei Caracal, pentru declarații de presă.
Ion Doldurea este un prosper om de afaceri, cunoscut în tot județul Olt, dar mai ales în municipiul Caracal unde își desfășoară activitatea împreună cu familia sa. Este cunoscut mai ales ca un susținător al actului cultural din acest oraș.

Acesta a prezentat, într-o postare pe pagina sa Facebook, programul său de lucru în mandatul pe care cu siguranță îl va câștiga, având în vedere nevoile cetățenilor, promițând o schimbare radicală a feței municipiului Caracal.

,,Ultimele trei săptămâni am avut multe discuții cu cetățenii pe probleme care ne preocupă pe toți. Nevoia de ordine, curățenie, bun simț și responsabilitate cetățenească sunt elemente omniprezente în întâlnirile cu caracalenii.
Am transmis autorităților locale problemele semnalate de concetățenii noștri. Am prezentat și soluții. Când ai lângă tine oameni care se implică, oameni de acțiune, lucrurile se mișcă.

C toții, dacă suntem de bună credință, observăm schimbări în bine în jurul nostru precum:

Primăria Caracal

– camere video de supraveghere
– campanie de curățenie în oraș
– reamenajări în Parcul Central
– piste pentru bicicliști
– igienizarea stadionului
– = reamenajarea pistei de atletism din incinta stadionului
– dezbaterea gestionării problemei câinilor fără stăpân
– acțiuni de asfaltare în cartierul Gară
– amenajarea de spații de parcare

Multe investiții s-au făcut în orașul nostru în ultimii ani, și le voi prezenta în perioada următoare, în cifre și imagini. Mai sunt altele de făcut până ce orașul va arăta cum ne dorim, precum:

– extinderea rețelei de apă și canal în zonele încă neracordate și modernizarea rețelelor de utilități;
– modernizarea infrastructurii rutiere și pietonale;
– problema gestionării deșeurilor;
– modernizarea infrastructurii medicale dar și reclasificarea spitalului pentru a crește calitatea și diversitatea de servicii medicale oferite nouă, tuturor caracalenilor;
– regândirea serviciilor sociale pentru persoanele cu nevoi;
– investiția în infrastructura școlară și creșterea calității actului educational;
-crearea unei infrastructuri moderne de agreement;
– încurajarea dezvoltării mediului privat ca sursă de modernizare și creștere a strandardului de viață a locuitorilor orașului nostru;
– valorificarea potențialului cultural și istoric prin reabilitarea clădirilor de patrimoniu și includerea lor în circuitul turistic național.

Ele sunt pe agenda mea prezentate încă din primăvară când, în urma unei evaluări realizate de sociologi privind problemele comunității noastre și opiniile cetățenilor, am decis să candidez la Primăria Caracal. (Pot fi consultate în programul dezbătut cu colegii mei în luna februarie 2020 și făcut public la începutul lunii martie 2020)

Pentru toate acestea am identificat soluții, eu și colegii mei, pe care le vom dezbate cu dumneavoastră. Caracalul trăiește și se dezvoltă prin noi, cu noi și pentru noi!

Administrarea treburilor orașului are nevoie de oameni cu experiență, de gospodari, de oameni care s-au afirmat în meseriile lor ca profesioniști. Succesul vine din îmbinarea entuziasmului tinerilor cu experiența și simțul realității oamenilor trecuți prin viață.

Candidez pentru un oraș așa cum ni-l dorim! #Împreună se poate!”, a punctat viitorul primar al Caracalului, Ion Doldurea.

Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s