Olt. Liviu Voiculescu: Ne dorim farmacii cu program de noapte la Slatina!

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, și totdată candidat la fotoliul de primar al municipiului Slatina, a propus reînființarea farmaciilor cu program de noapte în reședința județului Olt.

În acest sens, viitorul primar al Slatinei, Liviu Voiculescu, a avut o întâlnire cu directorul CAS Olt, Sorina Oancea, căreia i-a prezentat faptul că, în urmă cu ceva timp, farmaciile care aveau program de noapte prin rotație, au fost deființate, spre disperarea slătinenilor care au nevoie de medicamente și în timpul nopții.

În urma demersurilor făcute, nu mai puțin de patru unități farmaceutice și-au arătat interesul de a avea program pe timp de noapte cât și în zilele de sâmbătă și duminică sau în zilele de sărbătoare legală.

,,În ultima perioadă am primit semnale din partea slătinenilor privind necesitatea funcționării în regim permanent a unei farmacii care să asigure continuitatea furnizării de medicamente către populație. Luând act de acest aspect și ținând cont că singura farmacie cu program non-stop din Slatina a renunțat la acest serviciu, astăzi am avut o întrevedere cu directorul Casei de Asigurări de Sănătate Olt, Sorina Oancea, pentru a găsi împreună o soluție prin care unul sau mai mulți furnizori de medicamente să deservească slătinenii în regim de permanență. Un astfel de demers a fost inițiat de Casa de Asigurări de Sănătate încă din luna iunie a acestui an, prin înaintarea unei solicitări oficiale către Colegiul Farmaciștilor Olt, singura instituție care poate identifica o farmacie capabilă și dispusă să desfășoare non-stop activitatea de furnizare a medicamentelor către populație. Până acum au fost identificate 4 unități farmaceutice dispuse să asigure, prin rotație, un serviciu permanent așa încât, în scurt timp, slătinenii vor putea beneficia din nou de medicamentele necesare oricând vor avea nevoie.”, a ținut să precizeze Liviu Voiculescu, candidatul PNL la Primăria Slatina.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s