Fotbal. CSM Slatina cu un pas în Liga a 2-a!

Echipa de fotbal CSM Slatina( echipament alb) s-a deplasat astăzi în Capitală pentru a sustine prima etapa din cadrul meciului de promorare în Liga 2, pe terenul echipei Progresul Spartac București.

Aflați în cantonament de pregătire încă din data de 20 iulie, a.c., jucătorii slătineni au fost testați si monitorizați constant, astfel aflându-se astăzi în cea mai buna condiție fizică de joc.

În prima repriză a meciului, care a început la orele 18.00 niciuna dintre aspirantele Ligii a 2-a nu a reușit să înscrie după mai multe ocazii de gol.

O contribuție foarte bună a avut-o goalkeeperul echipei CSM Slatina, Nicușor Grecu care a avut mai multe invervenții spectaculoase ce au ținut mingea departe de poartă.

În repriza a doua, slătinenii s-au mobilizat mai bine, jocul a căpătat o tehnică antrenantă, ceea ce a făcut ca Vasile Gheorghe, căpitanul echipei CSM Slatina, să înscrie dintr-un penalty înainte de fluierul final, în minutul 92.

Condusă de Mihai Ianovschi, gruparea slatineană s-a întors învingătoare în primul meci din cadrul dublei pentru promovare. Returul acestei etape se va disputa duminica, 9 August pe Stadionul 1 Mai din Slatina.

A consemnat Eva Moise

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s