În plină pandemie se schimbă prefectul de Vâlcea și subprefectul de Argeș!

Zilele acestea, subprefectul de Argeș Adrian Bughiu și prefectul de Vâlcea Tiberiu Costea au fost schimbați de Guvernul Orban fără prea multe explicații.

Primul care a anunțat schimbarea a fost subprefectul de la Argeș, Adrian Bughiu care a scris, printre altele, pe pagina sa facebook că a fost ,,O schimbare oarecum neașteptată și total neanunțată, pe care nu mi-am dorit-o. Dar pe care am acceptat-o cu demnitate, fără să am să-mi reproșez ceva, din punct de vedere profesional. Viața își urmează firul...Nu sunt neapărat trist, dar nici nepăsător, mă simt mai degrabă împlinit. Și binecuvântat! Aleg așadar, după cei doi ani și trei luni petrecuți în funcția de subprefect al județului, să transmit un mesaj de mulțumire și recunoștință tuturor celor cu care am colaborat din această postură de mare responsabilitate: colegi din prefectură, din serviciile deconcentrate, din structurile MAI, din primării și alte organisme ale statului, dar și „cetățeanului”.

Tiberiu Costea, fost prefect Vâlcea

Vineri 7 august, a.c., mandatul prefectului de Vâlcea, Tiberiu Costea, a luat sfârșit, după ce subprefectul Sebastian Fârtat, a depus jurământul astăzi 9 august în această funcție prin HG nr. 639/07.08.2020.

Evenimentul a fost organizat într-un cadru restrâns, doar cu reprezentanții structurilor Ministerului Afacerilor Interne și cei ai Ministerului Apărării Naționale din județ, și în sistem de videoconferință. În cadrul aceleiași ședințe, secretarul de stat în MAI, Gheorghe Sorescu, a numit și reprezentanţii Executivului în județele Argeș și Bacău.

Sebastian Fârtat, în vârstă de 34 de ani, a ocupat din decembrie 2019 și până acum funcția de subprefect al județului Vâlcea. 

Sebastian Fârtat

Prioritatea mea a fost și rămâne profesionalizarea administrației și creșterea calității serviciilor publice, cu accent pe educație și sănătate. Traversăm o perioadă extrem de dificilă. Există o singură cale de a depăși această criză: aceea ca toate instituțiile implicate direct sau indirect, să lucreze împreună profesionist, fără interese politice și cu respect față de cetățean. Oamenii au mare nevoie să-și recapete încrederea în instituțiile statului, să se simtă în siguranță, respectați și ascultați.” a declarat noul prefect de Vâlcea, Sebastian Fârtat.

Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s