Olt. Liberalii Liviu Voiculescu și Ion Voicu și-au depus candidaturile

Organizația PNL Olt, a transmis u comunicat de presă potrivit căruia dumincă, 16 august, Filiala Olt s-a înscris oficial în cursa pentru Primăria municipiului Slatina, respectiv pentru Consiliul Județean Olt

Astfel că, pentru primăria Slatina, și-a depus dosarul de candidat Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, iar pentru Consiliul Județean Olt, liberalii olteni au aruncat în luptă pe fostul șef al OPJ Olt, Ion Voicu. Cele două dosare de candidatură au fost însoțite de listele de candidați pentru Consiliul Local Slatina și Consiliul Județean Olt.

,,Prin decizia asumată de Biroul Permanent Județean și validată de forurile superioare ale Partidului Național Liberal prin care Liviu Voiculescu, Ion Voicu și aspiranții la Consiliul Local și Consiliul Județean au fost desemnați ca fiind cei mai potriviți pentru a reprezenta Slatina și județul Olt, filiala județeană a PNL se prezintă astăzi în fața slătinenilor și oltenilor cu o echipă unită și puternică formată din oameni competenți, capabili să reconstruiască și să dezvolte comunitatea noastră.

De asemenea, Liviu Voiculescu și Ion Voicu sunt candidați cu largă experiență profesională și administrativă, înarmați cu proiecte viabile și concrete, și pregătiți să atace cu succes principalele poziții în administrația publică. Vă așteptăm la vot pe 27 septembrie!” se mai precizează în comunicatul de presă.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s