Mehedinți. Marius Screciu și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Drobeta Tr. Severin

 ****Mehedinți. Marius Screciu și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Drobeta Tr. Severin****

 Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, și-a depus luni 17 august, candidatura pentru un nou mandat din partea PSD. Acesta a fost însoțit de președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu și de alți  membrii marcanți ai PSD.

,, Mi-am depus oficial, astăzi, candidatura pentru Primăria Drobeta Turnu Severin, cu simțul datoriei împlinite față de cetățeni și față de oraș.

Am nevoie de un al doilea mandat pentru a-mi duce la bun sfârșit proiectele începute, dar și cele viitoare și, împreună cu președintele Aladin Georgescu, alături de care fac o echipă foarte bună, sper să convingem severinenii și mehedințenii de buna-credință și de puterea noastră de muncă.

Campania mea va fi printre severineni, rezolvând problemele orașului, așa cum s-a întâmplat în ultimii 4 ani.

Mulțumesc pentru încrederea acordată, tuturor celor care mă susțin, echipei mele de candidați pentru Consiliul Local și promit, în continuare, să nu dezamăgesc! ” a transmis edilul din  Dr. Turnu Severin, Marius Screciu.

  După depunerea dosarelor de candidatură la Biroul Electoral Județean, primarul Severinului, Marius Screciu a plecat la un șantier deschis de curând în oraș, unde se fac lucrări de reabilitare pe Calea Cernețiului și Parcul Gărzilor Patriotice.

 Lucrările încep de la sensul giratoriu de pe Calea Craiovei și până la centura municipiului, pe o lungime totală de 1,5 km, dar și pe drumul lateral al Căii Cernețiului, ambele în prezent fără trotuare amenajate și realizate din dale de beton.  Potrivit primarului  se revitalizează zona Banovița, pe o suprafață de aproximativ 30.000 mp, unde existau grave probleme în ceea ce privește infrastructura drumurilor și căilor de acces, a zonei pietonale și de agrement.

 Cu această ocazie se vor reabilita partea carosabilă (14.022 mp), trotuarele (5906 mp), spațiile verzi, accesul către proprietăți, precum și sistemul de scurgere a apelor.   Primarul mai precizează că locuitorii riverani Căii Cernețiului care nu beneficiază de alimentare cu gaze în locuințe, vor fi sprijiniți pentru racordarea la rețea. Prin modernizarea căilor de acces, se vor delimita sensurile de mers, se vor realiza trotuare și, în acest fel, se va asigura circulația în condiții de siguranță spre zona urbană Banovița.

Acesta mai spune că investițiile sunt realizate cu finanțare din fonduri europene nerambursabile 98%, în valoare de 8.500.519 lei + TVA.

,,Am utilizat finanțări europene, pentru foarte multe dintre proiectele de modernizare din Drobeta Turnu Severin, în ultimii patru ani și consider că acestea reprezintă șansa de dezvoltare mai rapidă a orașului, de aceea pregătim deja proiecte pentru exercițiul financiar următor al Uniunii Europene, respectiv perioada 2021-2027. ” a ținut să precizeze Marius Screciu.

 Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s