Olt. Daniel Tudor și-a depus candidatura pentru primăria Scornicești

 Olt. Daniel Tudor și-a depus candidatura pentru primăria Scornicești

 Viceprimarul orașului Scornicești, Daniel Tudor, și-a depus candidatura pentru mandatul de primar al orașului din partea Partidului Național Liberal.

Astfel că, la rugămintea scorniceștenilor, având în vedere că din funcția pe care a deținut-o până acum, a reușit să implementeze foarte multe proiecte, să inițieze și să desfășoare investiții importante pentru comunitatea locală.  Printre aceste proiecte se numără anveloparea și reabilitarea completă a opt blocuri aflate într-o stare avansată de degradare, reabilitarea Căminului Cultural, extinderea alimentării cu apă și canalizare în satele componente, reabilitarea, modernizarea și dotarea unor unități de învățământ, asfaltarea drumurilor din mai multe sate,  decolmatarea și îndiguirea pârâurilor care străbat localitate, in satele Constantinești, Mărgheni- Bălțați, Mărgineni- Bălțați  și Negreni- Isăroaia.

 Pe masa sa de lucru se mai află reabilitarea și redarea în circuitul turistic al Muzeului orășenesc, extinderea gazelor naturale în lungime de 50 km, precum și modernizarea străzilor rămase neasfaltate în satele aparținătoare orașului Scornicești, pe o suprafațăe peste 20 de kilometri.

,,Dragi cetățeni ai orașului Scornicești, de astăzi pornim la drum! E sigur și țin să vă anunț că mi-am depus oficial CANDIDATURA pentru funcția de PRIMAR AL ORAȘULUI SCORNICEȘTI, propus de Partidul Național Liberal, dar înainte de toate, încurajat și susținut de dumneavoastră.
Mulți mă cunoașteți destul de bine. Sunt fiu al acestui oraș. Aici am crescut, mi-am întemeiat o familie și m-am format ca om. Am voința, ambiția și experiența necesare pentru dezvoltarea localității noastre. Știu de unde trebuie început și mai ales ce trebuie făcut! Sunt sincer cu dumneavoastră, așa cum am fost și cum voi fi întotdeauna. Nu fac și nu voi face niciodată promisiuni fără acoperire, iar timpul va dovedi lucrul acesta.
Mai bine de patru ani am fost viceprimar al Scorniceștiului, perioadă în care am încercat, atât cât s-a putut și cât am fost lăsat, să duc la bun sfârșit mai multe proiecte asumate, utile și necesare pentru localitatea noastră. În această perioadă am învățat multe. Am cunoscut oameni de valoare și am semnat contracte importante pentru proiecte care au fost, dar mai ales urmează a fi implementate.
E vremea schimbării, dragii mei! Avem de muncă, iar eu vă cer numai atât: încrederea și susținerea dumneavoastră pentru un SCORNICEȘTI în care, cu adevărat, SE POATE! Împreună, din 27 septembrie 2020, putem să dăm orașului nostru strălucirea mult așteptată! Totul, prin seriozitate, viziune, determinare și bineînțeles integritate!”
a ținut să transmită scorniceștenilor, Daniel  Tudor, într-o postare pe Facebook.

 Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s