Olt. PMP Olt și-a lansat candidații la alegerile locale

Olt. PMP Olt și-a lansat candidații la alegerile locale

Sâmbătă 22 august 2020, PMP Olt și-a lansat candidații la alegerile locale din această toamnă, în Grădina de vară a Restaurantului Pădurea Sarului, de lângă Balș. La invitația președintei organizației județene, Vanina Badea, alături de candidații olteni le-au fost Cristian Diaconescu, Cătălin Avramescu și Ioana Constantin.

 Așadar, dacă la Balș, președinta Vanina Badea, viceprimarul orașului, merge în tandem cu primarul Mădălin Ady Teodosescu, candidat PNL, la Drăgănești Olt candidează Cristian Artistotel Zorzoliu, la Slatina își va încerca norocul Carla Sora, la Caracal- Mariana Marinescu, la Potcoava- Gabriel Ioncea, la Piatra Olt, candidatul PMP este Ionuț Vișan, iar la Corabia, Haralambie Marița. Organizația PMP Olt, își dorește la alegerile locale, să obțină cel puțin un procent de 10 %, iar localitățile din Olt, să fie conduse de adevărații primari de dreapta.

 Vanina Badea, președinta Organizației oltene a declarat că această campanie este ,, O muncă deloc ușoară, însă intrarea în cursă pentru alegerile locale din București ale lui Traian Băsescu, va dinamiza această campanie. Este un câștig de necontestat pentru partid și va influența, inclusiv candidaturile noastre. Partidul nostru, și o spun cu mândrie, are o identitate proprie ,, o doctrină bazată pe valorile generoase ale conservatorismului socialist, ale liberalismului economic și ale creștinismului democrației. Mișcarea Populară este membru al PPE!” a ținut să precizeze, printre altele lidera organizației oltene, Vanina Badea.

Organizația PMP Olt, își dorește la alegerile locale, să obțină cel puțin un procent de 10 %, iar localitățile din Olt, să fie conduse de adevărații primari de dreapta. Vanina Badea, președinta Organizației oltene a declarat că această campanie este ,, O muncă deloc ușoară, însă intrarea în cursă pentru alegerile locale din București ale lui Traian Băsescu, va dinamiza această campanie. Este un câștig de necontestat pentru partid și va influența, inclusiv candidaturile noastre. Partidul nostru și o spun cu mândrie, are o identitate proprie,, o doctrină bazată pe valorile generoase ale conservatorismului socialist, ale liberalismului economic și ale creștinismului democrației. Mișcarea Populară este membru al PPE!” a ținut să precizeze, printre altele, lidera organizației oltene, Vanina Badea, încrezătoare în succesul partidului său.

Încrezătoare s-a arătat și candidata PMP la primăria Slatina, profesor Carla Sora, care, deși a luat hotărârea târziu, este convinsă că va face o figură frumoasă la alegerile locale.

Un discurs emoționant l-a avut și Mariana Marinescu, un profesor remarcabil de la un liceu de prestigiu din Caracal, care își încercă șansele pentru fotoliu de primar în capitala Romanaților. Aceasta a ținut să felicite pe șefa partidului pentru devotamentul și dăruirea pentru reafirmarea acestei formațiuni politice în județul Olt și că are mare încredere în reușita colegilor săi la alegerile locale.

Candidatul primăriei Orașului Drăgănești Olt, Cristian Aristotel Zorzoliu, fiul regretatului muzeograf Traian Zorzoliu, a ținut să precizeze că în momentul de față se trăiește ,,într-o agresiune socială, economică și politică, respectiv hegemonia care a pus stăpânire pe poporul român de 30 de ani, inclusiv pe județul nostru. Se subînțelege că este nevoie de acută de o schimbare. Această schimbare pare să fie, din ce în ce mai prezentă de la partidele de Centru. Partidele de Centru au fost partidele care au dat speranțe de mai bine. Să nu uităm că în decursul istoriei românilor, aceste partide au făcut foarte mult bine națiunii române.” a precizat Cristian Zorzoliu, adăugând că Partidul Mișcarea Populară este un partid invidiat pentru că are candidați foarte buni și corecți, care se luptă ca cetățenii să-și recâștige demnitate și onoarea care le-a fost încălcată în ultimii 30 de ani.

,,Suntem oameni puternici, oameni demni care am venit în acest regiment al PMP, pentru a reda poporului român, familiei intelectuale, dreptul sacru de a trăi demn în România.” a mai precizat Zorzoliu adăugând că la Drăgănești Olt, lucrurile nu stau deloc pe roze, având în vedere că fostul primar PSD, Pandelică Rotaru, a intrat în atenția DNA pentru delapidare din bugetul local, motiv pentru care a fost suspendat din funcție.

Un cuvânt mobilizator l-a avut și Marian Gheorghe, consilier local la primăria Orașului Balș, fost inspector școlar general al ISJ Olt, candidat cu ani în urmă din partea PDL la această primărie. ,, Sunt convinsă că și acum vom avea un rezultat bun, așa cum l-am avut în 2008 când am candidat la primăria Balș. cu excepția faptului că atunci am plecat de la un procent de 2%!” Despre o situație alarmantă a vorbit și candidatul la primăria Colonești, Adrian Șelaru ai cărui consilieri s-au retras de pe listă după ce au fost amenințați , ca și el dealtfel, de către actualul primar Nicolae Stan, zis Bulă. Așa că pe lista sa se mai află doar trei consilieri.

 În final, au mai luat cuvântul Ioana Constantin, fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu și fostul ambasador în Finlanda, Cătălin Avramescu. Aceștia au felicitat candidații PMP la alegerile locale din Olt, asigurându-i de tot sprijinul nu numai în timpul campaniei dar și după ce acestea se vor încheia.

Amănute la VGtv Regional Redactor Georgiana Leulescu, op imag. Grigore Sebeș, editare și montaj Georgia Sebeș, http://www.vgtvregional.ro

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s