Olt. Viceprimarul din Scornicești, implicat în continuare în modernizarea orașului

***Olt. Viceprimarul din Scornicești, implicat în continuare în modernizarea orașului***

Daniel Tudor și Daniel Stanciu

 Chiar dacă unii candidați la localele din această toamnă fac paradă prin localități să își facă cunoscută intenția și prezența în viața socială, viceprimarul de la Scornicești, Daniel Tudor, candidat la rândul său din partea PNL, nu își neglijează atribuțiunile de serviciu, ba mai mult, încearcă  să rezolve cât mai multe probleme  cu care se confruntă cetățenii orașului.

  Având în vedere numărul foarte mare de câini fără stăpâni care se află pe raza orașului, viceprimarul Daniel Tudor a obținut de curând un aviz favorabil din partea DSVSA Olt pentru un Adăpost de Câini în satul Constantinești , care va beneficia de o mașină necesară pentru transportul acestor animale.

,,Indiferent de vremurile și de situațiile dificile pe care cu toții am fost nevoiți să le parcurgem anul acesta, proiectele pentru care am muncit și am insistat atât de mult trebuie duse la bun sfârșit!
În acest sens, unul dintre obiectivele propuse și asumate de mine, din funcția de viceprimar al orașului Scornicești, pentru care în urmă cu aproximativ două luni am făcut demersuri importante la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Olt – Adăpostul de Câini din satul Constantinești, a obținut cu succes avizul de funcționare, beneficiind astfel și de utilajul auto necesar pentru transportarea cuștilor și a patrupedelor respective.”
A anunțat acesta pe pagina sa de Facebook.

 Tot  în această perioadă, Daniel Tudor a mai afirmat că secontinuă lucrările și la proiectul de extindere a rețelei de alimentare cu gaze naturale în localități aparținătoare orașului Scornicești și totodată se continuă cu modernizare și asfaltare drumurilor și străzilor din oraș.  „Modernizare străzi în localitatea Scornicești cât și modernizarea străzilor în satele aparținătoare orașului nostru,  sunt două dintre proiectele importante pentru care am insistat foarte mult și pentru care, recent, ministrul Lucrărilor publice, Dezvoltării şi Administrației, Ion Ștefan a semnat ordinul de aprobare a listei-sinteză cu obiectivele de investiții din cadrul subprogramului Drumuri de interes local și drumuri de interes județean, din programul național de construcții de interes public sau social.
Personal, mă bucur foarte mult că din cele 1.204 proiecte înscrise la nivel național, 20 aparțin județului Olt, iar 2 dintre acestea revin orașului Scornicești.
Am spus întotdeauna că doar prin muncă, voință și interes pentru cetățeni și localitatea pe care o reprezentăm, se pot obține rezultatele mult așteptate. Nu am făcut și nu voi face niciodată promisiuni pe care să nu le pot onora, dar voi lăsa faptele să vorbească și vă asigur că împreună, după alegerile din 27 septembrie 2020, vom implementa și alte proiecte la fel de importante pentru orașul Scornicești.
Pentru toate acestea, vă rog să aveți încredere în omul Daniel Tudor, iar eu voi face tot posibilul și îmi voi da toată silința pentru a reuși să schimbăm fața orașului Scornicești într-un oraș care trebuie să-și recapete demnitatea și frumusețea de altă dată!”
a mai precizat, Daniel Tudor, adăugând că aceste investiții sunt  finanțate prin Programul național de construcții de interes public sau social.           

            Totodată, Daniel Tudor se gândește și la construirea locuințelor pentru tineri, astfel că, luni 24 august a invitat pe Gabriel Stanciu, directorul general-adjunct al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe,  cu care a discutat despre  construcția unui bloc de tip ANL ,,Am vizitat noua locație pe care, în cel mai scurt timp, va fi construit un bloc de locuinţe – tip ANL, pentru tinerii din Scorniceşti.
Desigur, pentru îndeplinirea acestui obiectiv extrem de important pentru tinerii din localitatea noastră, primul din cele ce vor mai fi, trebuie reținut faptul ca Primăria Oraşului Scorniceşti a intrat în posesia unei locaţii vechi, aflată până acum în patrimoniul Ministerului Justiției…
Dragii mei, așa cum v-am mai spus și după cum mă știți, vă asigur că în cel mai scurt timp vom depune toate documentele necesare pentru construirea edificiului respectiv, astfel încât proiectul să fie cât mai repede implementat. Pentru dumneavoastră – tinerii din Scorniceşti, pentru viitorul orașului nostru, pentru o normalitate pe care cu toți o așteptăm!”
a mai precizat, Daniel Tudor.

 Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s