Argeș. Președenția CJ Argeș vizată de 11 candidați

***Argeș. Președenția CJ Argeș vizată de 11 candidați***

Nu mai puțin de unsprezece argeșeni au intrat în lupta pentru câștigarea funcției de președinte al Consiliului Județean Argeș, la alegerile care vor avea loc în data de 27 septembrie 2020. Unsprezece formațiuni politice vor avea reprezentant în această competiție electorală. Un alt partid, PRM, are reprezentanți doar pentru funcția de consilier județean. Actualul președinte, dr. Dan Manu, nu și-a mai dorit să candideze nici pentru președinte și nici pentru consilier județean.

Iată care este lista candidaților partidelor politice din Argeș la funcția de președinte al Consiliului Județean:

PSD, cea mai mare formațiune politică argeșeană, scoate în lupta electorală la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș pe Ion Mînzînă, fost senator în legislatura 1996-2000 ales în județul Argeș pe listele partidului PRM. Ion Mînzînă a demisionat pe 26 iunie 2000 și a fost înlocuit de la data de 26 iunie 2000 de senatorul Emilian Baciu. Pentru PNL a intrat în luptă fostul prefect de Argeș, Emanuel Soare, cu cele mai multe șanse.

Pentru Alianța USR –PLUS, va candida Adrian Ștefan Cîrstea, iar pentru Partidul Mișcarea Populară, va intra în luptă Virgil Baciu.
Pro România, vine în lupta electorală pentru șefia CJ Argeș cu Dumitru Grecu.

Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) – candidat  la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș medicul stomatolog Elena Rodica Pavel, uar printre primii trei candidați pe lista de consilieri județeni se regăsesc Pavel Elena Rodica, Zidaru Ionuț Gabriel, Bivol Florin

Partidul Ecologist Român (PER), are candidat  la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș pe Eduard Florea, acesta fiind și primul pe lista de consilieri urmat de Carzol Nanu și Pică Adrian.
Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), merge pe candidatura lui Ion Cornel Lazăr, atât la șefia CJ cât și consilieri fiind , de asemenea primul pe listă urmat de Crișan Daniel Marius, Alexiu Nicolae Iulian

Partidul Alternativa Dreaptă (AD), scoate în luptă pe Gheorghina Janță, Partidul Dreptății merge cu Mihaela Teodorescu, Partidul Națiunea Română (PNRo) are candidat  la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș pe doctorul Claudiu Eduard Vele.

În schimb, Partidul România Mare (PRM) nu are candidat la șefia CJ, însă propune doar trei persoane pe lista de consilieri județeni, care se regăsesc și pe lista CL Pitești.

Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s