Olt.Deputatul Dan Ciocan exclus de PSD Olt!

După refuzul de a participa la cvorumul moțiunii de cenzură inițiată de PSD pentru demiterea Guvernului Orban, deputatul de Olt, Dan Ciocan a fost exclus din organizația județeană. președintele partidului, Marius Oprescu a făcut câteva precizări pe pagina oficală de Facebook a PSD Olt în care a arătat că deputatul oltean, printre altele, ar susține formațiunea lui Victor Ponta la alegerile locale.

Biroul permanent al organizației municipale PSD Caracal s-a întrunit astăzi, 31 august 2020, în ședință statutară și a decis cu unanimitate de voturi, dintre cei prezenți, excluderea din partid a lui Dan Ciocan, membru în cadrul organizației.

Motivele excluderii sunt următoarele:

1.Absența de la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban;

2.Încercările repetate de a convinge, în sediul PSD Caracal, folosindu-se de calitatea sa de deputat, membri cu notorietate ai PSD să candideze pentru Consiliul Local Caracal, din partea formațiunii Pro România.

Mai mult de atât, s-a observat că nu mai rezonează de mult timp cu principiile organizației PSD Olt, organizație care i-a oferit totul, din punct de vedere politic: două mandate de deputat și funcția de președinte al organizației Municipale Caracal, una dintre cele mai importante organizații din județ.

Organizația noastră s-a delimitat dintotdeauna de atitudini duplicitare, ipocrizie și lipsă de caracter.

În situații dificile, mai mult ca niciodată, toți parlamentarii PSD ar fi trebuit să dea dovadă de solidaritate și unitate în lupta cu un guvern PNL, care ne-a izolat pe toate planurile: atât social, cât și economic.

Este și mai grav, că lipsa sa de susținere se manifestă într-un context social extrem de greu, ignorând un demers care și-a propus să trimită acasă un guvern incompetent, care a dus țara în cea mai mare scădere economică din ultimii 26 de ani.”,

Din punctul nostru de vedere, era de așteptată o atfel de acțiune a lui Dan Ciocan, deoarece a fost schimbat din funcția de președinte al PSD Caracal, încă de anul trecut și înlocuit cu actualui candidat la primăria Carcal, Ion Marian Doldurea.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s