Olt. Cătălin Rotea, cel mai bun manager al SJU Slatina

Catalin Rotea, director SJU Slatina

Au trecut numai trei ani decând la conducerea Spitalului Județean de Urgență Slatina se află Cătălin Rotea, un tânăr ambițios care a îmbunătățit radical actul medical din această unitate spitalicească.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cătălin Rotea a făcut un bilanț al activității sale în această perioadă: ,,Astăzi (1 septembrie n.r.) se împlinesc trei ani de când am preluat funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina. Această perioadă a însemnat investiții în aparatură, modernizare de secții, dar mai presus de toate, investiții în resursă umană, o comunitate de profesioniști, cadre medicale dedicate acestei vocații – de a salva vieți. Alături de colegii din SJU, am reușit să creăm o legătură de familie, în care fiecare să simtă că aparține unei comunități, că este în siguranță și își poate desfășura meseria cu încredere. Același lucru se va întâmpla și în Balș. Este timpul ca ura, răutatea și sărăcia să înceteze să mai acapareze orașul nostru. Avem nevoie de schimbare mai mult ca oricând, iar «Schimbarea suntem NOI!»”.

Cătălin Rotea, este candidat al Partidului Social Democrat, susținut și de Partidul Pro România, pentru fotoliul de primar al orașului Balș, orașul natal, unde își dorește să îmbunătățească radical viața tuturor celor care locuiesc aici, dar șicelor care tranzitează orașul.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s