Olt. Liviu Voiculescu vrea Adventure Park în Pădurea Strehareți

Frumoasa Pădure Strehareți din Slatina cu lacul, Grădina Zoologică și restaurantul care aduna slătinenii în fecare duminică oe timpul comunismului, până în anul 2004vor prinde din nou viață printr-un proiect de anvergură inițiat de Liviu Voiculescu, candidatul PNL las Primăria Slatina. Acesta și-a dezvăluit intențiile sale intr-un comuncat de presă unde a precizat că odată ajuns la primărie va demara un priect pentru realizarea unui parc de aventură, cu tiroliene, trasee de cățărare, o zonă de tras cu arcul, locuri pentru picnic, etc.

În momentul de față, această oază de aer și frumusețe a Slatinei, se află într-o stare deplorabilă! Totul este doar o ruină, cu drumuri surpate, pădurea tăiată haotic, grădina zoologică distrusă iar lacul nu mai folosește nimănui la nimic, poate doar șmecherilor care l-au concesionat, grație lui Vâlcov, de pe vreamea când acesta tăia și spânzura din postura de primar al Slatinei.

,,Având în vedere lipsa locurilor de agrement amenajate pentru slătineni, candidatul PNL la Primăria Slatina și echipa liberală au conturat unul dintre cele mai îndrăznețe obiective de natură să atragă locuitorii municipiului în timpul liber.

Sub denumirea de ADVENTURE PARK, proiectul țintește ca zonă de implementare Pădurea Strehareți, loc abandonat de autoritățile locale ale ultimilor 20 de ani. Conform proiectului, zona amenajată se va întinde pe o suprafață de 5 ha din suprafața utilizabilă a pădurii cărora le vor corespunde 5 trasee de diferite dificultăți cu circa 65 de elemente de cățărare, un teren special amenajat pentru tir cu arcul, o zonă de picnic și peste 450 de metri de tiroliană. ” a precizat Liviu Voiculescu, în mesajul său transmis către slătineni.

Georgiana Leulescu

Material publicitar la comanda PNL Filiala Olt, cod mandatar 201200012, realizat de VGTV REGIONAL

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s