Olt. Angela Popescu, PNL Găneasa – o altă viziune pentru o comună modernă!

****Olt. Angela Popescu, PNL Găneasa – o altă viziune pentru o comună modernă!***

Angela Popescu, candidatul PNL la funcția de primar al localității Găneasa, are altă viziune pentru o comună modernă. „Dilema nu este dacă ne putem schimba, ci dacă ne putem schimba îndeajuns de repede”.

Candidata PNL la Găneasa spune despre sine că este un simplu cetățean, care dorește o comună curată, fiind de profesie analist financiar pentru o companie din Statele Unite ale Americii. Aceasta a revenit în Găneasa, locul unde și-a petrecut adolescența și spune că ar vrea să se implice în viața politică, întrucât consideră că în comuna Găneasa nu s-a făcut nimic de 6 ani de când este stabilită în această localitate.

Una dintre marile probleme ale comunei, din punctul de vedere al Angelei Popescu, ar fi poluarea ce provine de la fabrica de asfalt din comună, problemă pe care dorește să o soluționeze rapid dacă obține fotoliul de primar. În această privință, au fost făcute mii de sesizări la Garda de Mediu, după cum afirma candidata PNL, dar nimeni nu a luat nicio măsură, aceasta considerând că primăria ar trebui să se implice mai mult în rezolvarea problemei. Din punctul său de vedere, în comună Găneasa, curățenia lasă de dorit, gunoiul fiind ridicat o dată la 2 săptămâni, perioadă destul de lungă, ceea ce determină oamenii să arunce gunoaiele peste tot în localitate. O altă problemă depistată de Angela Popescu ar fi căminul cultural, care a luat foc anul trecut și care nu a fost nici reabilitat, dar nici dărâmat până în momentul de față. Dacă va ajunge în funcția de conducere a localității Găneasa, Angela Popescu își propune să reabiliteze căminul cultural, să-l extindă, astfel încât să se poată organiza evenimente de către localnici.

Mai mult, dorește să implementeze o serie de proiecte, în mai multe domenii, cât se poate de urgent, pentru ca Găneasa să fie o localitate modernă:

1. INFRASTRUCTURĂ: Toate drumurile asfaltate inclusiv până la bisericile din sat. Apă curentă și canalizare accesibile tuturor cetățenilor. Aducerea conductei de gaz. Îmbunătățirea iluminatului public cu panouri solare și sistem inteligent de dimming și telegestiune. Energia solară este o sursă benefică și de ce să nu profităm și noi! Amenajarea șanțurilor pentru colectarea apelor pluviale prin betonare și montare de rigole.

2. MEDIU: Gunoiul menajer se va colecta săptămânal, iar cel nemenajer o dată la două săptămâni. Amplasarea senzorilor pentru măsurarea și îmbunătățirea calității aerului și respectarea legislației în vigoare privind normele de poluare de către toți agenții economici și de către persoanele fizice.

3. EDUCAȚIE: Școlile și grădinițele modernizate la standarde europene (laboratoare, sală de festivități, vestiare individuale, grupuri sanitare în clădiri cu racordare la apă și canalizare, arhivă, clase dotate cu computere și WIFI gratuit & individual server, digitalizarea în școli). Introducerea autobuzelor școlare pentru toți elevii comunei.

Dacă luăm primăria, eu și consilierii locali ai PNL vom merge pe teren următoarele zile și vom face curățenie în satul Grădiștea, curățenia nu costă bani, trebuie doar să existe voință. Canalizarea și apa cred că vor fi funcționale în primii doi ani de mandat, deoarece în momentul de față proiectul de apă este foarte prost făcut” a declarat pentru VG TV Regional Angela Popescu, candidata PNL pentru funcția de primar a localității Găneasa.

Angela Popescu speră ca localnicii să-și dorească schimbarea așa cum și-o dorește și ea, vrea o comună curată unde copiii să vină cu drag, o comună cu locuri de muncă pentru localnici și totodată ține să mulțumească pentru susținere.

Pentru VGtv Regional a consemnat Georgiana Leulescu, op. imag. ing. Grigore Sebeș, editare și montaj Georgia Sebeș, www. vgtvregional.ro

Material publicitar executat la comanda PNL Olt, pentru Angela Popescu, candidat la funcția de primar al comunei Găneasa, cod mandatar 201200012

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s