Olt. Care este viziunea lui Daniel Tudor, viitorul primar al Scorniceștiului

Olt. Care este viziunea lui Daniel Tudor, viitorul primar al Scorniceștiului

 Viceprimar al orașului Scornicești din 2016, Daniel Tudor este candidatul PNL la funcția de primar al acestei localități. Din poziția de viceprimar al orașului Scornicești, Daniel Tudor a demonstrat că se pot face investiții dacă ai idei novatoare, viabile și sustenabile. Idei care sunt în concordanță cu cerințele locuitorilor, cu nevoile lor dar și cu dezvoltarea unui oraș lăsat în voia sorții de interesele politice sau lipsa de profesionalism a celor ce au condus vremelnic destinele urbei. Daniel Tudor, și-a propus încă de la începutul mandatului său să nu dezamăgească pe cei care l-au ales și să facă tot posibilul, trecând cu înțelepciune peste orgoliile ,,găștilor politice” din administrația locală, pe care le-a făcut să înțeleagă că doar împreună vor putea reda srtrălucirea orașului de altă dată.

În permanent legătură cu scorniceștenii, Daniel Tudor a declarant, acum la final de campanie electorală: ,, Intrăm în linie dreaptă, și vreau să vă spun că, așa cum mă așteptam, campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, îmi oferă, zi după zi, încrederea, bucuria și, totodată, speranța că Scorniceștiul se va schimba.
Observ și înțeleg asta din încurajările oferite și numeroasele discuții purtate cu dumneavoastră, din sfaturile bune pe care le primesc și pe care, vă garantez că le voi pune cât mai rapid în practică. Dorințele dumneavoastră devin obiectivele mele, și împreună, cu viziune, determinare și bineînțeles integritate, vom transforma Scorniceștiul într-un oraș frumos, curat și dezvoltat.
Desigur, am alături de mine o echipă extraordinară, formată din oameni profesioniști, motivați și pregătiți să facă treabă pentru modernizarea localității noastre.
Tuturor, vă mulțumesc pentru ceea ce sunteți, pentru ceea ce mă faceți să fiu, și vă garantez că pentru mine – Daniel Tudor, comunicarea este și va rămâne, întotdeauna, un pilon de rezistenţă al unei relaţii stabile, bazată pe respect și încredere, între cetăţean şi primarul lor.
Voi fi mereu aici, să vă cunosc, să ascult și să ajut ori de câte ori va fi nevoie. Pentru viitorul nostru, al copiilor, părinților și bunicilor noștri, în Scorniceștiul în care cu adevărat se poate!”,
a spus vitorul primar al Scorniceștiului, Daniel Tudor.

 Ca în fiecare competiție sunt parteneri de concurs care joacă murdar, aruncă ,,cu pietre” în adversarul principal, inventează tot felul de josnicii pentru a-l discredita în fața alegătorului.  Cei puternici, însă nu se lasă intimidați de astfel de fake news-uriși își văd de treba lor, așa cum face Daniel Tudor.

Acesta a mai adăugat, precizându-și poziția în astfel de cazuri:   

,,În ceea ce mă privește, nu mi-au plăcut niciodată minciuna, lașitatea și ura celor care, din disperare, prin astfel de „practici”, ar fi dispuși să facă orice pentru atingerea obiectivelor dorite.
Așa cum mă știți, sunt un om simplu, venit din rândul dumneavoastră, cu ambiții, dorințe, proiecte și viziuni pentru un Scornicești mai bun, mai sigur și dezvoltat. Obiectivele mele, propuse și asumate, sunt cele pe care, în decursul timpului, le-am constatat din viața de zi cu zi a Scorniceștiului, dar și în urma nenumăratelor discuții purtate cu dumneavoastră, cetățenii acestei localități.
Celor care au început să mă atace și să dezinformeze opinia publică prin publicarea unor „fițuici” scoase la imprimantă, aleg să le transmit că nu au înțeles nimic, că nu minciuna și disperarea le pot aduce succesul mult-așteptat.
Am fost, sunt și voi rămâne întotdeauna un om deschis și sincer, iar dacă cineva are vreodată ceva de spus, astept s-o facă public, corect, așa cum trebuie, în presa acreditată, sau față-n față, printr-o dezbatere în care să spunem adevărul exact așa cum este el.
Eu, Daniel Tudor, sunt adeptul ideilor, al proiectelor și al soluțiilor reale, pentru că, la fel ca toți cetățenii din Scornicești, m-am săturat de atâta mizerie și de promisiuni făcute cu nepăsare pentru manipularea oamenilor care așteaptă, de multă vreme, fapte și nu minciuni fără acoperire!”

 Veniți la vot pe 27 septembrie, votați pe Daniel Tudor, un primar determinat și corect, iar Scorniceștiul va fi cel mai frumos oraș din Olt!

 Georgiana Leulescu

Articol comandat de PNL Olt pentru candidatul la primăria Scornicești, Daniel Tudor, cod mandatar financiar 21200012, tipografia Hoffman CB Desing, tiraj 300

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s