Olt. Noul primar al Caracalului, Ion Doldurea și-a luat rolul în serios!

Olt. Noul primar al Caracalului, Ion Doldurea și-a luat rolul în serios!

Câștigătorul mandatului de primar al Caracalului, Ion Doldurea, s-a apucat de treabă încă din prima zi și, împreună cu city- managerul Primăriei, Adrian Chesnoiu au stabilit să meargă în fiecare cartier al orașului pentru a vedea ,,pe viu” cum pot rezolva problemele cu care se confruntă caracalenii, campania numindu-se ,,Consilierul Tău!”

,,Prin campania “Consilierul Tău!”, împreună cu echipa de consilieri vom fi permanent alături de cetățeni, vom ajunge în toate zoneleorașului și vom prelua problemele pentru a căuta soluții și a le rezolva.

Consilierii de zonă vor centraliza toate propunerile pe care le vom integra în planul de acțiuni a Primăriei.

Ion Doldurea

De asemenea, pe cei care doar lansează neadevăruri sau critică fără să se informeze, îi îndemn întotdeauna să fie responsabili și să vină alături de noi pentru a înțelege că împreună putem construi viitorul pe care ni-l dorim! Administrarea eficientă a orașului se face prin discuții permanente cu cetățenii.”

Edilul Caracalului Ion Doldurea și Adrian Chesnoiu, împreună cu consilierul de zonă, Laurențiu (Lari) Pătran s-au întâlnit mai întâi cu cetățenii din cartierul HCC, care au solicitat, printre altele refacerea locurilor de joacă pentru copii dar și crearea unora noi, refacerea și extinderea parcărilor, reamenajarea spațiilor verzi, regândirea iluminatului public și continuarea campaniei de capturare a câinilor fără stăpân de pe străzi.

A doua zi, Doldurea și Chesnoiu au mers în cartierul Carpați, pentru a-l prezenta pe Cristi Căldăraru, consilierul local responsabil de această zonă, dar și pentru a verifica stadiul lucrărilor de realizare a rețelei de colectare a apelor pluviale.

,,Insistăm pentru finalizarea lucrărilor până la finalul lunii octombrie, așa cum am promis!

Totodată, periodic, consilierul de zonă va avea întâlniri cu cetățenii pentru a informa cu privire la soluționarea cererilor acestora și pentru a prelua din nevoile lor și a le transmite conducerii Primăriei.

Împreun cu caracalenii se poate să administrăm eficient treburile orașului!

În următoarele două săptămâni urmează zona Boldului, Protoseni, Centru, Libertății și Dr. Marinescu!” a ținut să precizeze Ion Doldurea pe pagina sa de Facebook.

În urma întâlnirii de miercuri din cartierul Gară, unde Doldurea a fost împreună cu Adrian Chesnoiu și consilierul Cristi Dumitru, s-a stabilit că se vor continua lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere și pietonale din Cartierul Gară, strada Anton Pann va fi asfaltată integral, se va crește numărul de locuri de parcare prin realizarea de noi parcări de reședință.,, Solicitările cetățenilor precum montarea unor bănci noi, a coșurilor de gunoi, suplimentarea numărului de stâlpi de iluminat și amenajarea aleilor dintre blocuri, sunt preluate permanent, cu precădere de consilierul de zonă, si transmise către administrația locală pentru soluționarea lor!Împreună cu cetățenii se poate să administrăm eficient treburile orașului!” a mai spus primarul Ion Doldurea.

Vizita de lucru a noului primar din Caracal, desfășurată în cadrul Campaniei ,,Consilierul Tău!” a continuat și în zona cartierelor Carpați și Protoseni.

,,Întâlnirea cu cetățenii din zona Carpați, la care am participat ieri (18 octombrie a.c.- n.r.) împreună cu Adrian Chesnoiu și consilierul de zonă Cristi Căldăraru, ne-a adus în față noi provocări. Principalele probleme discutate cu concetățenii au vizat: Infrastructura de apă si canal, reabilitarea străzilor și incluziunea cetățenilor de etnie rromă in câmpul muncii.

Am evaluat și stadiul lucrărilor de infrastructura de colectare a apelor pluviale, dorind ca până vine iarna acestea să fie finalizate.

Astăzi mă întâlnesc cu cetățenii din Protoseni, la ora 17.00, ocazie cu care voi prezenta și consilierul cartierului, Marin Maciu.

Mâine la ora 17.00 vom fi în zona centrală cu domnul consilier local Liviu Mitroi.” A ținut să precizezeIon Doldurea, primarul municipiului Caracal.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s