Olt. Liberalii olteni primii la depunerea candidturilor pentru parlamentar

Olt. Liberalii olteni primii la depunerea candidturilor pentru parlamentare

BEJ Olt, a validat, miercuri 21 octombrie a.c., primele liste cu candidaturile la parlamentare. Candidații liberali au fost cei care și-au depus listele cu candidații la Senat și Camera Deputaților.

Astfel că lista pentru Senat este deschisă de către președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, de profesie jurist, urmat de Gheorghe Alin Sorin Ciucu, profesor, președintele PNL Corabia, pe locul trei fiind fostul șef al IPJ Olt, jurist Ion Voicu, președinte OPV-3, locul patru fiind economist Miruna Elisabeta Vulcănescu, președinte PNL Piatra Olt, iar pe locul cinci îl găsim pe președintele PNL Rusănești, ing. Adrian Mulțescu.

Pentru Camera Deputaților liberalii olteni merg în continuare pe primul loc cu deputatul Gigel Știrbu, vicepreședinte PNL pentru Regiunea SV Olteni, de profesie teolog, urmat de Ana Maria Ciaușu – inginer, secretar general PNL Olt

Locul trei este ocupat de Gabriel Ionuț Stanciu – inginer, director general adjunct Agenția Națională a Locuințelor, urmat pe locul patru de Alexandru Mihai Cacoveanu – inginer, comisar general adjunct Garda Națională de Mediu

Locul 5 -Marian Viorel Anghel – profesor, membru al Biroului Politic Local al PNL Balș; 6. Paulică Munteanu – primar al comunei Iancu Jianu, președinte PNL Iancu Jianu ; 7. Marian Viorel Tudorică – inginer, primar al Orașului Drăgănești-Olt, președinte PNL Drăgănești – Olt; 8. Cristian Constantin Pavel – inginer, președinte PNL Caracal.

,,Echipa parlamentarilor olteni ai PNL va pune umărul la implementarea modelului liberal în dezvoltarea României, prin susținerea investițiilor în infrastructură, prin reformarea instituțiilor neperformante, cât și prin atragerea de fonduri europene pentru toate comunitățile din OLT. De aceea, toți primarii din Olt vor găsi la noi, la parlamentarii liberali, ușa deschisă pentru acele proiecte care au drept obiectiv creșterea nivelului de trai. Vedem o implicare deosebită a Guvernului PNL pentru zona Oltenia, și amintesc aici Drumul Expres unde este lesne de observat modul în care se desfășoară lucrările, cât și un alt proiect extrem de important al PNL, și anume acela de a aduce gazul românesc în toate localitățile din OLT. Noi, parlamentarii PNL, vom fi un real sprijin pentru olteni și pentru dezvoltarea județului nostru.” A declarat Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt și nr. 1 pe lista de la Senat.

De asemenea, Ana Maria Ciaușu, nr. 2 pe lista de la Camera Deputaților a ținut să precizeze: ,,Sunt onorată de încrederea pe care colegii mei din filială mi-au acordat-o desemnându-mă pentru a ocupa locul al 2-lea din lista PNL pentru Camera Deputaților.

Îi asigur că este o responsabilitate pentru mine și nu un loc de drept iar pentru lucrul acesta voi face tot ceea ce ține de mine să nu îi dezamăgesc.

Politica, cu bunele și relele ei, nu este un hobby pentru mine. Este o datorie asumată! Iar când scopul principal este acela de a face ceva bun pentru cei din jur, datoria trebuie dusă până la capăt.

Împreună cu colegii mei din viitorul Parlament al României, vom face echipa pentru Olt, în următorii 4 ani.”

Mai multe amănunte într-o înregistrare la VGtv Regional http://www.vgtvregional.ro

Redactor Georgiana Leulescu, op. Imag. Grigore Aurel Sebeș, editare și montaj Georgia Sebeș.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s