***Olt. Paul Stănescu acuză pe Iohannis că vrea putere absolută!***

Marius Oprescu, Paul Sanescu si Emil Mot
Marius Oprescu, Paul Stanescu
Paul Stanescu
Senator Paul Stanescu

***Olt. Paul Stănescu acuză pe Iohannis că vrea putere absolută!***
Social-democrații olteni au început campania electorală pentru parlamentare printr-o conferință de presă la care au participat Marius Oprescu, președintele PSD Olt, primarul Slatinei, Emil Moț și de senatorul Paul Stănescu, secretarul general al partidului.
Marius Oprescu a ținut mai întâi să vorbească despre faptul că echipa cu care PSD Olt intră în bătălia pentru alegerile parlamentare ,, este o echipă echilibrată, cu oameni ai locului, oameni conectați la comunitățile din județul Olt, care cunosc problemele lor și sunt convins că aceste probleme vor fi rezolvate la București. Unii dintre aceștia au experiență parlamentară, nu sunt la primul mandat, iar unii nu au această experiență, dar sunt convins că împreună vom avea o echipă la București care să reprezinte cu succes interesele cetățenilor din Olt. ”, a precizat Oprescu, menționând, totodată și numele celor care candidează la Senat și Camera Deputaților. ,,În ceea ce privește lista de la Olt, am încercat să avem o listă echilibrată, sunt oameni ai locului, sunt oameni din județul Olt, oameni conectați la comunitățile din județ care știu care sunt problemele din județul Olt, și sunt convins că vor lua mesajul de aici și-l vor duce la București. E o listă echilibrată, cu persoane care au experiență parlamentară, nu sunt la primul mandat, de asemenea, și cu oameni noi care nu au această experiență, dar sunt convins că împreună vom avea o echipă care să reprezinte foarte bine interesele cetățenilor din Olt. Pentru Senatul României îi vom avea pe Paul Stănescu, Siminica Mirea, Cernat Costin Ștefan, Brătoi Sorin Cristian, Matei Mariana, iar pentru Camera Deputaților pe Iancu Marius Ionel, Grecu Ion Cătălin, Barbu Florin Ionuț, Chesnoiu Adrian Ionuț, Albotă Emil Florin, Sulger Cornelia, Floreanu Cosmin, Bărbulete Ion Adrian.
Sunt convins că echipa cu care venim în fața cetățenilor va lua girul comunităților din județ. Sunt oameni cunoscuți, oameni susținuți de edilii localităților. Sunt convins că PSD, la final, va fi acela care va câștiga marea majoritate a voturilor din județul Olt”, a ținut să precizeze Marius Oprescu.
În schimb, Paul Stănescu a vorbit despre inoportunitatea alegerilor parlamentare din 6 decembrie, acuzând președintele Iohannis că ,,vrea putere absolută”. ,, Are Guvernul său, vrea parlamentul său, vrea putere absolută! Ori, istoria ne-a spus că în democrație niciodată nu e bine așa ceva.”, a spus Paul Stănescu.
Acesta a mai adăugat că Guvernul vrea neapărat ca alegerile să se desfășoare pe 6 decembrie pentru a nu mai da socoteală pentru cei 130 de miliarde lei împrumutați în ultimele șase luni, sau ce deficit bugetar avem în acest an. ,,De ce 6 decembrie? De ce nu în primăvară! Pentru că pe 31 decembrie se închide anul și Guvernul trebuie să ne spună cum a cheltuit 130 de miliarde împrumutați în șase luni, Guvernul trebuie să ne spună ce deficit bugetar avem în acest an. Ei au spus că va fi 6%, noi avem informații care arată că va fi de 10%, pentru că la această oră veniturile noastre și ceea ce s-a încasat arată o diferență de câteva zeci de miliarde bune. Deci e clar că deficitul va fi de 10%”, a precizat Stănescu.
Întrebat de mai multe ori ce crede despre măsurile luate privind, închiderea piețelor, școlilor, magazinelor la orele 21.00, etc, Paul Stănescu fie a dat niște răspunsuri evazive, fie a refuzat să răspundă direct, precizând că: ,, Nu suntem noi în măsură, oamenii politici să ne exprimăm părerea dacă acestea sunt bune sau nu!”.
Mai multe amănunte la VGtv Regional http://www.vgtvregional.ro. Redactor Georgiana Leulescu, op. imag. Grigore Sebes, editare si montaj Georgia Sebes

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s