Argeș. Noul primar al Piteștiului modernizează Stadionul din Trivale

***Argeș. Noul primar al Piteștiului modernizează Stadionul din Trivale***

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, un iubitor al fotbalului, a anunțat pe contul să de socializare, că se va ocupa personal atât de echipa de fotbal FC Argeș aflată în Liga I cât și de modernizarea stadionului din Trivale ,,Nicolae Dobrin”.
,, Împărtăşesc cu voi două mari bucurii. Prima este legată de seria pozitivă de rezultate din ultima perioadă a formaţiei, iar cea de-a doua – de înlocuirea băncilor de rezerve pentru jucători, respectiv observatori.
Avem parte aşadar, pe Arena din Trivale, de scaune noi, moderne, culoarea violet – una dintre culorile tradiţionale ale clubului nostru.
Până la urmă, orice club care se respectă ţine la imaginea sa, iar acest lucru vreau să predomine şi în cadrul clubului din Trivale.
Am promis că voi fi alături de FC Argeş, atât la bine, cât şi la greu, şi îmi voi menţine promisiunea.
Mi-aş fi dorit ca situaţia COVID-19 să nu existe, să puteţi vedea noile scaune de la faţa locului şi să ne putem bucura împreună la jocurile formaţiei, însă, ştim cu toţii că situaţia pandemică este tot mai dramatică, iar măsurile autorităţilor ne împiedică să fim împreună, alături de FC Argeş.
Ne rămâne aşadar, să fim solidari, uniţi sufleteşte şi să încurajăm în aceste momente, echipa noastră favorită doar din faţa micilor ecrane.
Hai FC Argeş!” a precizat primarul Piteștiului, Cristian Gentea.
Această investiție a fost începută de pe timpul fostului primar, Cornel Ionică, a costat în jur de 25 de milioane euro și face parte dintr-un proiect care cuprinde și Sala Polivalentă.
Georgiana Leulescu


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s