Arges. Vânătorii de munte și-au sărbătorit ziua

***Arges. Vânătorii de munte și-au sărbătorit ziua***
Vânătorii de munte reprezintă o specialitate militară a Forțelor Terestre Române, componentă a infanteriei, care au rolul de a desfășura operații independent și în cooperare cu celelalte forțe, în teren muntos-împădurit, pe direcții și în raioane greu accesibile, în orice condiții de timp și anotimp. Arma a fost înființată la 3 noiembrie 1916, când Marele Cartier General, prin Ordinul nr. 234, a decis transformarea Școlii Militare de Schiori din București în „Corpul Vânătorilor de Munte”.
Curajul, responsabilitatea, profesionalismul şi spiritul de sacrificiu sunt valorile aceastei forţe de elită a Armatei Române care serveşte cu credinţă şi devotament ţara şi onorează misiunile încredinţate sub egida ONU, UE şi NATO.

Adrian Bughiu


Unitățile de vânători de munte au rolul de a desfășura operații independent și în cooperare cu celelalte forțe, în teren muntos-împădurit, pe direcții și în raioane greu accesibile, în orice condiții de timp și anotimp.
Arma a fost înființată la 3 noiembrie 1916, când Marele Cartier General, prin Ordinul nr. 234, a decis transformarea Școlii Militare de Schiori din București în „Corpul Vânătorilor de Munte”.
,,Cu acest prilej, militarilor din cadrul Batalionului 33 Vânători de Munte ”Posada” – Curtea de Argeș, respectiv militarilor din Batalionul 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”, Garnizoana Câmpulung, – le doresc sănătate și îndeplinirea tuturor misiunile cu dăruire.
În calitate de vicepreședinte al CJ Argeș, vă mulțumesc pentru sacrificiile și dedicarea de care dați dovadă şi vă urez succes în misiunile dumneavoastră!” a transmis vicepreședintele CJ Arges, Adrian Bughiu.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s