Mehedinti. Peste 110 de km drumuri din Mehedinți au intrat în reabilitare

Aladin Georgescu

***Mehedinti. Peste 110 de km drumuri din Mehedinți au intrat în reabilitare***
Aladin Georgescu, președintele CJ Meedinți a ținut să precizeze într-o postare pa pagina sa de socializare că în această perioadă se lucrează la mai mute tronsoane de drum, unele dintre acestea fiind aproape de finalizare.
Potrivit șefului executivului mehedințean, Aladin Georgescu, DJ607, între Strehaia (intersecție cu DN 67A) — Grozești — limita județ Gorj, a fost asfaltat în proporție de 90%, în acest moment fiind în derulare lucrări de consolidare pe porțiunea de 3 km, neasfaltată până în acest moment.
,,Constructorul a anunțat că 23 din cei 26,08 km au fost asfaltați, pe cea mai mare lungime fiind deja în derulare procesul de așternere a celui de-al doilea strat, cel de uzură.
În paralel, se fac accese la proprietăți și rigole în localitățile Cârceni și Grozești.
Tronsonul DN 67A— Grozești — limita județ Gorj este lotul 5 al proiectului prin care se modernizează/reabilitează 112 km drumuri județene în Mehedinți.
Locuitorii din această zonă circulă pentru prima dată pe asfalt, după ce Consiliul Județean Mehedinți a atras fonduri europene pentru modernizarea drumului.”
A declarat Aladin Georgescu.
Tot în această perioadă sunt restricții în trafic pe DJ 670, pentru că se lucrează între localitățile Malovăț și Marga. ,,A trecut o lună de la semnarea contractului de execuție a proiectului de reabilitare pentru cei 21,350 km cuprinși între Malovăț (DN 67) – Bobaița – Bâlvănești – Godeanu – Marga, iar lucrările de derulează într-un ritm foarte bun.
Din păcate, intervențiile în carosabil generează restricții în trafic, astfel că șoferii trebuie să circule cu prudență, pe un singur sens de mers, pe anumite porțiuni!
Mă bazez pe înțelegere din acest punct de vedere și sper ca șoferii să ia toate măsurile pentru siguranța traficului, mai ales pe timp de noapte!
În această perioadă se lucrează la platforma drumului, stratul de forma +balast, inclusiv la casetele de pe marginea drumului, de la km 0+700 până la km 3+200, aproape de intersecția DJ 670 cu localitatea Bârda.” A mai precizat Georgescu adăugând că s-a turnat și al doilea strat de asfalt între Rogova și Gruia, un proiect care face parte din cei 112 km de drumuri județene a CJ Mehedinți.


Porivit lui Aladin Georgescu, constructorul a anunțat că s-a intervenit pe tronsoane, astfel încât, în paralel, să se realizeze lucrările la podețele casetate din localitatea Pătulele. Până acum, s-a turnat al doilea strat între Gruia și Pătulele și între Pătulele și Cioroboreni, urmând să continue cu sectoarele pe care nu s-a intervenit până acum.
,,S-au finalizat trotuare în toate localitățile aflate de-a lungul celor 26 kilometri, iar în perioada următoare vor începe lucrările la rigolele de acostament betonate.
Monitorizez în continuare lucrările și îmi doresc ca ele să fie de calitate astfel încât, locuitorii județului să se bucure de condiții de trafic foarte bune, la finalizarea proiectului!”,
a mai spus șeful administrativului mehedințean.
Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s