Olt. Ion Doldurea continuă întâlnirile cu locuitorii în fiecare zonă a Carcalului

***Olt. Ion Doldurea continuă întâlnirile cu locuitorii în fiecare zonă a Carcalului***

Ion Doldurea

Imediat după câștigarea alegerilor locale de la Caracal, primarul Ion Doldurea a luat la pas întreg orașul împreuna cu viceprimarul Adrian Chesnoiu și cu consilierii locali pentru a vedea cum pot rezolva problemele sesizate de caracaleni cu privire la infrastructura locală, la locurile de joacă pentru copii, parcuri, la reabilitarea blocurilor, școlilor, grădinițelor, sălilor de sport, etc, .
Asadar, în ultima perioadă echipa condusă de edilul din Caracal, a fost în cartierul HCC și în Bold, pentru a urmări modul în care se execută lucrările de amenajare a parcărilor și de refacere a terenului de sport din incinta Școlii Nr. 3, două din doleanțele caracalenilor din zonele vizate. ,, Am satisfacția lucrului bine făcut! Am lângă mine oameni deosebiți, determinați să ducem proiectele pentru caracaleni la bun sfârșit. Săptămâna trecută am reunit noul Consiliu Local al Municipiului Caracal, ieri am votat noul viceprimar: Succes Adrian Chesnoiu! Administrația Municipiului Caracal este alături de cetățeni și pune în prim planul acțiunilor sale nevoile acestora.” A precizat Ion Doldurea într-o postare pe Facebook.
De asemenea, zilele trecute a fost împreună cu viceprimarul Adrian Chesnoiu și consilierii locali Cornelia Mușat și Ion Paul în cartierele Libertății și Bold.
,, Discutând cu cetățenii, am preluat din problemele semnalate și le-am supus analizei colegilor din Primărie pentru identificarea de soluții concrete pentru rezolvarea lor.


Caracalenii din zonele Libertății, Dr. Marinescu și zona Pârâu o vor avea permanent pe d-na profesor Cornelia Mușat, consilier local, alături de ei pentru a ne transmite problemele. Domnul doctor veterinar, Ion Paul va fi în legătură cu cetățenii din Bold, fiind consilierul de zonă care preia doleanțele concetățenilor și ni le va transmite pentru a găsi rezolvări.” A spus caracalenilor din această zonă, Doldurea.
Acesta a promis locuitorilor din Caracal că va continua să fie în mijlocul lor în fiecare zi, să rezolve problemele cu care se confruntă orașul pe care îl va conduce în următorii patru ani.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s