Olt. Electrocarbon SA donează primăriei Slatina teste pentru Covid !

În prag de sărbători, una dintre cele mai cunoscute companii românești de pe platform industrială a Slatinei, Electrocarbon SA, face un gest extrordinar pentru slătineni, donând Primăriei Municipiului Slatina 2000 de teste pentru identificarea virusului COVID-19, cu denumirea de piață STANDARDTM Q COVID-19 Ag Test și STANDARDTM COVID-19 Ag Control.

De reținut este faptul că, până în prezent, sunt singurele teste pe baza detecției de antigen avizate de Organizația Mondială a Sănătații, distribuite in exclusivitate prin farmaciile MEDIMFARM.

Scopul acordării acestei sponsorizări este de a facilita eforturilor întreprinse de către autoritățile locale pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, prin identificarea persoanelor infectate cu acesta.

Primele 700 de teste au intrat deja din data de 5 noiembrie în posesia Primăriei Slatina, urmand ca restul să fie predate etapizat, la cererea Primăriei, în funcție de graficul de distribuire a testelor către locațiile unde reprezentanții administrației publice locale consideră necesară testarea rapidă.

Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s