Olt. Tinerii din Scornicești vor putea beneficia de locuințe ANL

Iată că noul primar al orașului Scornicești , Daniel Tudor, se ține de cuvânt și în primăvara viitoare va demara construirea unui bloc ANL atât de necesar tinerelor familii din oraș. Clădirea unde vor fi amenajate lucuințele sociale, există deja, fiind construită în urmă cu aproximativ 30 de ani și unde urma să fie amplasată Judecătoria Scornicești.

Daniel Tudor a făcut cunoscută această importantă învestiție pe contul său de socializare, mujlțumind totodată dir. gen. adj ANL Gabriel Stanciu.

,,În urmă cu aproximativ două luni, alături de Gabriel Stanciu – directorul general-adjunct al Agenției Naționale pentru Locuințe, vizitam locația pe care, spuneam atunci că ar urma să fie construit un bloc de locuințe – ANL, pentru tinerii din Scornicești. Astăzi, cu satisfacție, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că a fost aprobată lista de sinteză a amplasamentelor din cadrul programului axat pe construirea acestui tip de locuințe, urmând ca odată cu începerea anului 2021 să se acorde și finanțarea necesară pentru demararea efectivă a lucrărilor.

Este încă un pas important pentru care, înainte de toate, țin să îi mulțumesc prietenului meu Gabriel Stanciu, cel care mi-a ascultat dorințele, m-a înțeles și a răspuns cu promptitudine solicitătilor făcute pentru dezvoltarea localității noastre. Nu în ultimul rând, vă mulțumesc și dumneavoastră, celor ce ați crezut în mine și mi-ați dat șansa de a demonstra că și la Scornicești se poate!

Dealtfel, Scorniceștiul nu este singura localitate unde au fost aprobate fondurile necesare construirii locuințelor ANL. Astfel că, 2021 va fi unul benefic pentru tineri din localitățile Balș, Brastavățu, Corabia, Coteana, Dobrosloveni, Drăgănești, Nicolae Titulescu, Slatina, Urzica și Vișina.

Georgiana Leulescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s