Olt. Ambasadorul Republicii Kazahstan în vizită de lucru la Caracal

Olt. Ambasadorul Republicii Kazahstan în vizită de lucru la Caracal
Vineri, 20 noiembrie, Ion Doldurea, primarul din Caracal a primit vizita unei delegații oficiale condusă de Ambasadorul Republicii Kazahstan în România, Excelența Sa Nurbakh Rustemov.
Edilul Carcalului, Ion Doldurea ne-a declara că este foarte bucuros de faptul că reprezentanți de seamă ale unor țări foarte bogate vizitează orașul său în vederea dezvotării unor afaceri internaționale, fapt care ar schimba radical economia locală.
,,Ne-am bucurat astăzi ( 20 noiembrie a.c.- n.r.) de prezența în Caracal a delegației oficiale condusă de Ambasadorul Republicii Kazahstan în România, Excelența Sa Nurbakh Rustemov.
Excelenței Sale precum și membrilor delegației: Kairat Karabayev – Ministru Consilier, dl. Serzhan Shagatayev – Secretar II și dl. Azamat Kagenov – Consul, am avut ocazia împreună cu Adrian CHESNOIU să le vorbim despre potențialul pe care îl are municipiul nostru pentru dezvoltarea de proiecte economice, sociale și culturale.
Caracalul este un oraș care poate susține cu forță de muncă investiții în zonă și poate genera un mediu competitiv adaptat la realitățile actuale.
Așa cum discutam la începutul lunii august când, la inițiativa lui Adrian CHESNOIU, la Caracal a avut loc o primă întâlnire între administrația locală, oamenii de afaceri din oraș și reprezentanții unor misiuni diplomatice în România, suntem deschiși pentru identificarea unor soluții care să ofere perspective acelor investitori locali sau străini, care vor să pună bazele unor afaceri durabile în zona noastră.
Dezvoltarea economică a Municipiului Caracal și crearea de noi locuri de muncă oferă perspective pentru transformarea orașului nostru într-un pol regional atât cultural cât și socio-economic.” a ținut să precizeze Doldurea după vizia oficialilor din Kazashtan.
Potrivit primarului Doldurea, oaspeții din Republica Kazahstan au fost interesați de fabrica de procesare a legumelor, de cea de confecții textile și este convins că aceștia, profitând de bazinul legumicol din sudeul județului Olt, vor construi un depozit de mari dimensiuni din care vor asigura o parte din necesarul de produse agricole pentru cetățenii kazahstani.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s