Mehedinți. Angajații DGASPC vor primi salariile restante

Aladin Georgescu

***Mehedinți. Angajații DGASPC vor primi salariile restante***
Aladin Georgescu, președintele CJ Mehedinți a asigurat angajații din DGASPC că vor primi salariile restante cel mai târziu miercuri 2 decembrie. Săptămâna trecută, a convocat Consiliul Județean într-o ședință extraordinară ocazie cu care s-a votat alocarea sumelor necesare pentru plata a două salarii, în net.
,,Acum, în cel de-al 12-lea ceas, la ultima rectificare a bugetului de stat, Județului Mehedinți i s-a alocat suma de 2,074 milioane lei, nu pentru plata acestor cheltuieli cum era normal ci pentru “Programul pentru Școli al României”, la care am adăugat economiile de 1,5 milioane lei realizate la același program. Sigur, școlile sunt închise și din acest motiv nu s-au cheltuit banii. Prin același act normativ ni s-a permis să folosim aceste sume pentru finanțarea celorlalte categorii de cheltuieli descentralizate și i-am alocat fondului de salarii al DGASPC.”, a ținut să precizezeșeful administrației mehedințene.


Tot el a mai precizat că suma a fost completată cu 200 000 lei din fondurile alocate inițial pentru organizarea unor competiții sportive care au fost anulate anul acesta, în contextul pandemiei.
,,Reamintesc faptul că într-o ședință anterioară am alocat alte sume pentru DGASPC de la bugetul județului, astfel încât să putem asigura peste 4 milioane lei, banii necesari pentru plata salariilor nete pentru angajații DGASPC, pentru lunile septembrie și octombrie.
Regret situația pe care au traversat-o oamenii prin restanțele înregistrate la plata salariilor și îi asigur că am făcut toate demersurile pentru a rezolva această problemă la care s-a ajuns din cauza incapacității membrilor Guvernului PNL de a înțelege nevoile oamenilor și care sunt responsabilitățile pe care le au, prin prisma funcțiilor pe care le dețin!” a mai precizat, Aladin Georgescu.
Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s