Argeș. Piteștiul a îmbrăcat haine de sărbătoare și așteaptă colindătorii

***Argeș. Piteștiul a îmbrăcat haine de sărbătoare și așteaptă colindătorii***
Sâmbătă, 5 decembrie, în ajunul sărbătorii de Sfântul Nicolae, municipalitatea a aprins iluminatul festiv în toate cartierele din Pitești iar băduți de Crăciun au fost împodobiți de asemenea în zonele Tudor Vladimirescu, Prundu, Craiovei, Războieni, Trivale, Găvana, dar și zona centrală.
De asemenea, a fost aprins tunelul de lumini pe promenada din centru, unde toată lumea s-a bucurat de primele colinde, la începutul sărbătorilor de iarnă.
Trebuie însă respectate regulile pentru a nu ne îmbolnăvi, în primul rând distanțarea fizică și purtarea măștii.

Cristian Gentea, primar Pitești


Primarul Marius Gentea a spus că de această dată municipalitatea nu mai organizează evenimente de Crăciun, Târg tradițional, Orășel al copiilor sau concerte de Revelion, însă piteștenii se vor bucura doar ornamentele stradale în spiritul sărbătorilor.
“În actualele condiții de restricții, am făcut toate eforturile ca măcar iluminatul festiv să ne bucure și să intrăm, astfel, în spiritul sărbătorilor de iarnă. Nu am cheltuit niciun ban în plus, am gestionat mai bine resursele pe care le aveam, așa încât, anul acesta, brăduțul de Crăciun și luminițele ornamentale să existe în fiecare cartier din oraș, nu doar în centru.


Vă doresc să fiți sănătoși și să aveți grijă de dumneavoastră, în speranța că vom avea, cu toții, Sărbători cu liniște și bucurie!
” aținut să transmită primarul Piteștiului, Cristian Gentea
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s