Argeș. Colegiul Economic ,, Maria Teiuleanu” din Pitești va fi reabilitat termic

***Argeș. Colegiul Economic ,, Maria Teiuleanu” din Pitești va fi reabilitat termic***
Potrivit unui comunicat de presă emis de Primăria Pitești, vineri 11 decembrie 2020, a fost semnat contractul de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții «Reabilitare instalație termică și montare de centrale termice noi, Corp C1 și Corp C4, Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”» cu operatorul economic S.C. PROINSTAL PIPE S.R.L.
Această investiție are drept scop reducerea consumului de energie termică pentru încălzirea clădirii, concomitent cu asigurarea unor condiții igienico-sanitare, în conformitate cu legislația în vigoare, atât pentru elevi, cât și pentru personalul angajat.


Reprezentanții municipali menționează că valoarea contractului este de 429.748,40 lei fără TVA, la care se adaugă suma de 81.652,20 lei reprezentând TVA, respectiv 511.400,60 lei cu TVA, preţ ferm.
De asememene, aceștia au mai ținut să specifice că durata contractului este de 6 luni calendaristice de la data ordinului de începere a proiectării și execuției de lucrări.
În lucrările de reabilitare termică se vor înlocui centralele termice existente și caloriferele, va fi reabilitată instalația termică, se vor reface zonele afectate, iar instalațiile noi și centralele vor fi verificate și puse în funcțiune de către firme autorizate, verificare ISCIR.


,,Reprezentanții autorității publice municipale au avut o întâlnire de lucru cu societățile de construcții aflate sub contract cu municipalitatea, care desfășoară lucrări pe domeniul public.
Autoritatea publică a solicitat
respectarea calității lucrărilor în desfășurare și a termenelor de finalizare pentru Piața Primăriei, Bazinul Olimpic, pentru lucrările de canalizare sau de refacere a pietonalelor ori a carosabilului.
La întâlnire au participat și reprezentanții societăților și serviciilor publice din subordinea Consiliului Local Pitești, dar și deținătorii de rețele de cablu și telefonie, curent și gaze.
” se mai precizează în comunicatul de presă.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s