Mehedinți. Bazinul de înot din Severin va fi reabilitat!

***Mehedinți. Bazinul de înot din Severin va fi reabilitat!***

Proiect Bazin Inot
Interior Bazin

Bazinul Olimpic de Înot din Drobeta Turnu Severin a fost dat în folosință în 1986, când a intrat în circuitul sportiv în anul 1986, a fost închis în anul 2009 din cauza degradării acoperişului şi a zidurilor de susţinere, despre care Aladin Georgescu, președintele CJ Mehedinți, a spus că putea pune în pericol viaţa celor care se antrenau aici pentru competiţiile sportive.
După mai multe întâlniri cu reprezentanții constructorului care a câștigat licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare și extindere a Bazinului de înot din Drobeta Turnu Severin, s-a stabilit că va primi tot sprijinul de care are nevoie la nivel administrativ pentru derularea investiției.
Potrivit lui Georgescu, constructorul a depus documentația pentru obținerea autorizației de construire și în paralel, până la emiterea documentului, a început organizarea de șantier.
,,Mă bucur că acest obiectiv, deosebit de important pentru întreg județul Mehedinți, face pași concreți pentru concretizare și am convingerea că la finalul perioadei de implementare a proiectului, vom avea unui dintre cele mai moderne bazine de înot din țară, unde se va face performanță!
Investiția a fost aprobată de Guvernul PSD și este implementată prin Compania Națională de Investiții. ” a ținut să precizeze șeful administrativului mehedințean, Aladin Georgescu.
Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s