Mehedinți. Lucrările de reabilitarea drumurilor mehedințene executate peste 50%

***Mehedinți. Lucrările de reabilitarea drumurilor mehedințene executate peste 50%***
Aladin Georgescu șeful admistrativului mehedințean a declarat ntr-o postare pe pagina sa de socializare că lucrările pe cel mai important proiect de infrastructură din Mehedinți, sunt realizate în proporție de 50%, iar în scurt timp se va face recepția pe DJ 561A, tronsonul Bălăcița – Oprișor.
,,Anul 2020 a fost unul important din punctul de vedere al investițiilor pe care Consiliul Județean Mehedinți le-a realizat în infrastructura rutieră, la nivelul drumurilor județene.
Cel mai amplu proiect de reabilitare/modernizare a 112 km drumuri județene, care are ca termen de finalizare, septembrie 2022, a înregistrat progrese în implementare, astfel încât, pe unul dintre cele cinci loturi lucrările au fost deja finalizate și vor fi recepționate în perioada următoare. Și loturile 1,2 și 5 se află în faze avansate.” a ținut să precizeze Aladin Georgescu.


Acesta a mai adăugat că pe lotul 1, DJ 562A, Rogova – Vânjuleț – Cioroboreni – Pătulele – Rogova, 26 km, a fost asfaltat pe toată lungimea drumului, lucrările fiind realizate în proporție de 70%. Pe lotul 2, DJ 563, intersecția cu DN 56A – Punghina – Oprișor – intersecția cu DJ 561A, în lungime de 16 km, s-a așternut primul strat de asfalt pe toată lungimea drumului, iar cel de-al doilea, pe o lungime de 70%.
În sârșit, lotul 3, DJ 561A, Oprișor (int. cu DJ 563) și Bălăcița (int. cu DJ 606), 11,8 km, lucrările au fost finalizate, urmând să se realizeze recepția.
Un progres mai lent înregistrează lotul 4, DJ 561A, Gvardinița – Bâcleș – Vlădica – Tâmna (int. cu DN 6), 32 km, unde implementarea este la un procent de doar 14%, dar am speranța că se va recupera pe parcursul anului viitor.


Lotul 5, DN 67A – Grozești – limita jud. Gorj, în lungime de 26 km, a fost asfaltat în proporție de 80% și lucrările vor continua conform graficului de lucru.
,,Mă bucur că prin acest proiect am reușit să rezolv una dintre cele mai grave probleme ale oamenilor din aceste zone, aceea de a scoate praful de pe drumurile pe care circulau și înlocuirea condițiilor de trafic greoi cu cele civilizate care le oferă și siguranță sporită!
Continuăm împreună dezvoltarea județului Mehedinți!
Multă sănătate tuturor!”
, a conchis acesta.
Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s