VGtv Regional și colaboratorii vă urează: ,,Sărbători cu bine și sănătate!”

 1. Nașterea Domnului este o sărbătoare a bucuriei, a dragostei, a înnoirii și primenirii sufletești, pentru că Fiul lui Dumnezeu Se coboară la noi oamenii, spre a ne înnoi, a ne schimba duhovnicește, spre a ne transforma din oameni pământești în oameni cerești, plini de iubire dumnezeiască! Vă doresc un Crăciun magic și un An Nou fericit!
  Marius Oprescu, președinte CJ Olt

 1. Cu prilejul sărbătorilor de iarnă și a sosirii Anului Nou 2021, dorim tuturor prietenilor și colaboratorilor noștri, precum și familiilor acestora, Un Crăciun liniștit, pe cei dragi alături, bucurii, noroc, prosperitate și succes în tot ce faceți! La mulți ani!
Aladin Georgescu, președinte CJ Mehedinți
 1. Sfintele Sărbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. Crăciun fericit și un An Nou plin de realizări! La mulți ani!

Florin Homorean, prefect Olt


 1. Frumusețea sărbătorilor de iarna să vă găsească cu belșug în case, alături de cei dragi, iar prietenilor și colaboratorilor noștri , Anul Nou să le aducă multă sănătate, fericire și împlinirea tuturor dorințelor. Crăciun Fericit și La mulți ani!
  Marius Screciu, primar Drobeta Turnu Severin
 2. De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri! La mulți ani!
  Senator, Siminica Mirea

 1. Cu prilejul Nașterii Domnului și a sosirii Noului An , vă doresc sărbători ca-n povești, sănătate, bucurii nemărginite, cei dragi să vă fie alături la cumpăna dintre ani!
  Crăciun fericit și mult noroc în 2021! La mulți ani!

Deputat Marius Iancu


 1. Frumusețea Sărbătorilor de iarnă, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să îți aducă împlinire, iubire și multă fericire. Sărbători fericite!
  Constantin Trușcă, primar Șimian, Mehedinți

 1. De sfintele Sărbători de iarnă să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, inima pentru, speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri. La mulți ani tuturor!

Cătălin Rotea, primar Balș


9 Sărbătorile albe să vă găsească veseli, fericiţi şi multumiţi de realizările din acest an! Vă doresc ceea ce-mi doresc şi mie: SĂNĂTATE, că-i mai bună decât toate, bucurii și multe realizări!

Laurențiu Guțică, director Muzeul Județean Olt


 1. Cu prilejul sărbătoririi Crăciunului și Noului An 2021, vă urez multă sănătate, pace, prosperitate, copii frumoși și sănătoși, case pline, înbelșugate! Crăciun Fericit și un călduros ,, La mulți ani!”

Constantin Ciobanu, președinte GAL Ghimpețeni


 1. Liniștea Crăciunului să sălășluiască veșnic în casele și în inimile voastre. Fie ca Sfânta Sărbătoare a Crăciunului să vă aducă fericiri, realizări în viață și numeroase reușite în anul care vine.
  La mulți ani! Lucian Petreche Ionescu, MATRA Scornicești

 1. În preajma sărbătorilor de iarnă, urez tuturor locuitorilor din orașul Scornicești multă sănătate, bucurii, masa îmbelșugată și casele pline de veselie și speranță!
  Crăciun Fericit și un An Nou cu împliniri!

Daniel Tudor, primar Scornicești , Olt


 1. De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.
  Crăciu Fericit și La mulți ani!
  La mulți ani 2021!
  Horia Balica, primar Izvorul Bârzii, Mehedinți

 1. De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.

Virgil Popescu, Ministrul Energiei


 1. De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri! La mulți ani!

Liviu Voiculescu, senator PNL Olt


16.Cu prilejul sărbătorilor de iarnă și a sosirii Anului Nou 2019, dorim tuturor prietenilor și colaboratorilor noștri, precum și familiilor acestora, un Crăciun liniștit, pe cei dragi alături, bucurii, noroc, prosperitate și succes în tot ce faceți! La mulți ani!

Prof. Ionel Barbu, președinte SIP Olt


 1. Sfintele sărbători de iarnă să vă aducă bucurii nemărginite, sănătate, pe cei dragi la masă pace și înțelegere! La mulți ani!

Dănuț Șărpău, primarul Spineni, Olt


 1. Frumusețea Sărbătorilor de iarnă, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să îți aducă împlinire, iubire și multă fericire. Sărbători fericite și La Mulți ani! Constantin Martin, SC MARDACO SRL, Slatina

Astea de mai jos în interiorul revistei, alb- negru

 1. În preajma sărbătorilor de iarnă, urez tuturor locuitorilor comunei Strejești multă sănătate, bucurii și prosperitate și mult noroc în anul ce urmează! La mulți ani!
  Iulian Bărăscu, primar Poboru, Olt

 1. Sfintele sărbători de iarnă, ale Crăciunului și Noului An să vă găsească cu liniște și pace, cu iubire și înțelegere, cu bucurii și reușite! La mulți ani!
  Mihai Ioana, primar Grădinari Olt

 1. De sfintele Sărbători de iarnă să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri. La mulți ani tuturor!
  Marian Ciupitu, primar Vădăstrița

 1. Liniștea Crăciunului să sălășluiască veșnic în casele și în inimile voastre. Fie ca Sfânta Sărbătoare a Crăciunului să vă aducă fericiri, realizări în viață și numeroase reușite în anul care vine. La mulți ani!
  Adrian Căprița, primar Grojdibodu Olt

În prag de sărbători, vă urez să aveți tot ce doriți, să fiți sănătoși și să zâmbiți cât mai mult! Crăciun Fericit! La mulți ani!

Valeriu Măndescu, primar Pleșoiu Olt


Frumusețea Sărbătorilor de iarnă, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să îți aducă împlinire, iubire și multă fericire. Sărbători fericite!

Constantin Martin, SC MARDACO SRL, Slatina

Frumusețea Sărbătorilor de iarnă, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să îți aducă împlinire, iubire și multă fericire. Sărbători fericite și La Mulți ani!

24. Deputat Marius Iancu

În preajma sărbătorilor de iarnă, urez tuturor locuitorilor comunei Strejești multă sănătate, bucurii și prosperitate și mult noroc în anul ce urmează! La mulți ani!

Gheorghe Dumbravă, primar Stoenești, Vâlcea


Sfintele sărbători de iarnă, ale Crăciunului și Noului An să vă găsească cu liniște și pace, cu iubire și înțelegere, cu bucurii și reușite! La mulți ani!
Mihai Ioana, primar Grădinari Olt

Nașterea Domnului este o sărbătoare a bucuriei, a dragostei, a înnoirii și primenirii sufletești, pentru că Fiul lui Dumnezeu Se coboară la noi oamenii, spre a ne înnoi, a ne schimba duhovnicește, spre a ne transforma din oameni pământești în oameni cerești, plini de iubire dumnezeiască! Vă doresc un Crăciun magic și un An Nou fericit!

Deputat PNL Vâlcea, Cristian Buican


Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire si fericire. Sărbători fericite!
La mulți ani 2020!

Horia Balica, primar Izvorul Bârzii, Mehedinți


Sfintele Sărbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. Crăciun fericit și un An Nou plin de realizări! La mulți ani!

Florin Homorean, prefect Olt


Lumina Naşterii Lui Iisus se întinde de la o casă la alta, de la o inimă la alta, iar căldura şi bucuria Crăciunului ne aduce pe toţi mai aproape! Crăciun Fericit şi un An Nou plin de satisfacţii! La mulți ani!

Ionel Dulamă, primar Rucăr Argeș


Sărbătorile albe să vă găsească veseli, fericiţi şi multumiţi de realizările din acest an! Vă doresc ceea ce-mi doresc şi mie: SĂNĂTATE, că-i mai bună decât toate, bucurii și multe realizări!

Laurențiu Guțică, director Muzeul Județean Olt


Anul 2021 ce stă să vină să vă aducă sănătate, fericire şi împlinirea tuturor speranţelor! Sărbători fericite! LA MULŢI ANI!
Gheorghe Gângu, primar Bujoreni Vâlcea


Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor. Crăciun fericit și un An Nou cu multe realizări!
Ancuța Gabriela- Mariana, primar Icoana, Olt


Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. De Crăciun este momentul să uităm de griji şi supărări, să iertam şi să iubim şi să ne amintim ca nu suntem niciodată singuri! Sărbători de vis alături de cei dragi! La mulți ani!

Georgiana și Grigore Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s