Olt. Electrocarbon donează 3000 de teste rapide DGASPC Olt

Grupul de firme Elsid SA și Electrocarbon SA deținut de omul de afeceri Mihai Tufan continuă să susțină lupta autorităților locale împotriva răspândirii infecției cu virusul COVID19 prin teste rapide de depistare precoce a infecției.

Astfel, dacă în urma cu o lună de zile Electrocarbon SA a sponsorizat Primăria Municipiului Slatina cu un număr de 2000 de teste, Primăria Fieni și Primaria Pucioasa cu câte 1000 de teste, pe data de 23 decembrie, Elsid SA sponsorizează Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a Consiliului Judetean Olt, cu un număr de 3000 de teste rapide antigen cu denumirea de piață STANDARDTM Q COVID-19 Ag Test și STANDARDTM Q COVID-19 Ag Control avizate de OMS.

În acest sens, directorul DGASPC Olt, Rădița Piroșca ne-a declarat în exclusivitate că apreciază foarte mult donația făcută, în condițiile în care fondurile de care beneficiază din partea statului abia au acoperit cheltuielile cu salariile și utilitățile. ,, Mulțumesc frumos, pe această cale domnului Mihai Tufan, dar și conducerii Electrocarbon SA de la Slatina, care s-au gândit la noi. Le urez tuturor, în numele meu, al copiilor și al tuturor persoanelor aflate în instutuția noastră, acum în preajma noului an, multă sănătate, bucurii, idealuri împlinite și un călduros LA MULȚI ANI!”, a ținut să mulțumească șefa DGASPC Olt, Rădița Piroșca.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s