Mehedinți. Administrația județeană și-a ales vicepreședinții

Președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu a făcut cunoscut faptul că astăzi, în cadrul ședinței ordinare, au fost aleși cei doi vicepreședinți. Este vorba de social-democratul Ionică Negru și Ramona Cupă de la PMP.

,,În urma votului exercitat de consilierii județeni, colegul meu, Ionică Negru, din partea PSD, a obținut 20 voturi și va ocupa funcția de vicepreședinte pentru al doilea mandat. Am avut o foarte bună colaborare în primul mandat, cunoaște foarte bine proiectele pe care le avem în implementare și am convingerea că va contribui semnificativ la bunul mers al lucrurilor în dezvoltarea județului! Îi doresc mult succes și îl felicit pentru funcția în care a fost ales! Mă bucur că Ionică Negru a obținut cel mai mare număr de voturi pentru funcția de vicepreședinte, ceea ce arată că PSD, în Consiliul Județean, are o majoritate consolidată!

Cel de-al doilea post de vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți este Ramona Cupă, din partea PMP, care a obținut un număr de 18 voturi. Este consilier aflat la primul mandat și am speranța că va da un suflu constructiv obiectivelor pe care le avem! Îi doresc mult succes și o felicit pentru noua calitate!”, a ținut să precizeze șeful administrației mehedințene, Aladin Georgescu.

Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s