Mehedinți. Au fost aleși cei doi viceprimari la Drobeta Tr. Severin

Daniel Cârjan- PNL

***Mehedinți. Au fost aleși cei doi viceprimari la Drobeta Tr. Severin***
Săptămâna trecută, în cadrul ședinței ordinare a CL de vineri 29 ianuarie, au fost aleți cei doi viceprimari ai primăriei din Drobeta Turnu Severin. Astfel că în urma numărăii voturilor a celor 23 de au fost aleși Cristian Mură de la PSD cu și Daniel Cârjan de la PNL aflat la cel de-al treilea mandat pe această poziție. La aceste alegeri a candidat și fostul primar Constantin Gherghe din partea Pro România, însă acesta nu a avut nicio șansă în fața celor doi.
,,Salut votul de astăzi al consilierilor locali ai municipiului Drobeta Turnu Severin, prin care Cristi Mură a fost ales viceprimar.

Cristi Mură


Este un om cu putere de muncă, care, cu viziune și seriozitate, va avea o contribuție importantă în implementarea proiectelor de investiții din municipiul Drobeta Turnu Severin!
Va face o echipă foarte bună cu primarul Marius Screciu și îi asigur de tot sprijinul!
Alegerea lui Cristi Mură în funcția de viceprimar este o consecință a votului din data de 27 septembrie 2020, în urma căruia, PSD și-a consolidat poziția ca principala formațiune în care oamenii au încredere, iar în Mehedinți și în Drobeta Turnu Severin, continuăm proiectele de dezvoltare! Ne-am propus un parteneriat între administrație și populație și ne vom ține de cuvânt!
Îi doresc mult succes lui Cristi Mură și echipei de la conducerea Primăriei Drobeta Turnu Severin!” a ținut să precizeze Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți.


În Consiliul Local Drobeta Turnu Severin sunt 23 de mandate de consilieri locali, care în urma alegerilor locale, PSD a obținut 10 mandate, PNL a obținut 9 mandate, PRO ROMÂNIA a obținut 3 mandate, iar PMP a obținut un mandat.
Dacă în Consiliul Județean PSD a bătut palma cu PMP ( doi consilieri), alegând ca vicepreședinte pe Ramona Cupă, izolând total pe cei din Pro România, același lucru s-a întâmplat și în CL Drobeta Turnu Severin, numai că primarul, Marius Screciu de la PSD a preferat să îl aibă în continuare ca viceprimar pe liberalul Daniel Cârjan, dandu-i o lecție dură lui Constantin Gherghe, președintel Pro România, care și-ar fi dorit cu orice preț să ocupe unul dintre cele două posturi de viceprimar.
Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s