Olt. Vânzări fără licitație sau la prețuri derizorii oprite în CL Slatina

***Olt. Vânzări fără licitație sau la prețuri derizorii oprite în CL Slatina***
Prima ședința din acest an a Consiliului Local Slatina, a fost una cât se poate de haotică. Viceprimarul Ernes Vâlceleanu a încercat să atribuie conducerea unei comisii consilierului liberal Ștefan Văduva, pentru a induce faptul că cele două formațiuni politice aflate în opoziție – PSD și PNL- au bătut palma în CL și că se vor susține reciproc. Cei doi consilieri ai Pro România, Mihai Cârloganu și Marius Bălașa, nu au căzut în capcană și au votat împotrivă, propunând la rândul lor, ca dealtfel și cei de la PNL, alți candidați.
Pe ordinea de zi au fost prezentate și votate o serie de proiecte de hotărâre, cele mai multe cu privire la menținerea salariilor unor funcționari publici, însă lista cu proiectele suplimentare cu privire la vânzarea la fără licitație sau la prețuri foarte mici, a unor terenuri și apartamente aflate în custodia primăriei Slatina, au fost oprite de consilierii din opoziție, respectiv PNL și Pro România.
Printre acestea se numără Proiectul nr. 32 care se referă la vânzarea fără licitație publică a unui teren în suprafață de 391 mp, ce aparține ( culmea!) domeniului privat aflat pe strada Abatorului, precum și un al teren, la Proiectul nr. 33, în suprafață de 25 mp, la fel, aflat în domeniul privat al unei firme care a ridicat o clădire aici!


Tot pe lista suplimentară au mai fost scoase la licitație mai multe apartamente aflată în domeniul privat al primăriei Slatina, la prețuri foarte mici, care se pot cumpăra cu plata în rate și cu un avans de 20% din prețul stabilit.
Niciunul dintre aceste proiecte aflate pe lista suplimentară a ordinii de zi nu a fost prezentat consilierilor locali, din cauza echipei VGtv Regional, care a venit neinvitată la ședința CL Slatina. Primarul Emil Moț, nu a acceptat niciodată criticile constructive din partea noastră și din acest motiv a evitat orice contact cu noi, mai ales în Consiliul Local, unde au fost propuse proiecte de hotărâre nu tocmai ,,ortodoxe”, însă având majoritatea voturilor de partea sa, acestea au trecut fără nicio problemă.
Din câte am înțeles, proiectele de lege propuse pe lista suplimentară a ordinii de zi, vor fi introduse din nou, într-o altă ședință, sperând ca noi să nu aflăm data și să fie trecute cu majoritatea voturilor de care se bucură edilul slătinean în Consiliul Local.
Mai multe amănunte la VGtv Regional http://www.vgtvregional.ro
Redactor Georgiana Leulescu, op. imag. ing. Grigore Sebeș

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s