Olt. Deputatul Adrian Chesnoiu afirmă că doar ,, piloșii” au dreptul la vaccin!

***Olt. Deputatul Adrian Chesnoiu afirmă că doar ,, piloșii” au dreptul la vaccin!***
Potrivit unei declarații postate pe pagina sa de Faceboock, deputatul oltean Adrian Chesnoiu, arată că mult așteptata și anunțata campanie de vaccinare s-a dovedit a fi ,,bine elaborată” doar pe hârtie și în comunicarea publică. ,,De la momentul debutului ei și până în prezent, însă, am remarcat cu toții incapacitatea instituțiilor statului și a factorilor de decizie de a implementa o astfel de campanie.” a precizat Chesnoiu.
Acesta a afirmat că vârstnici, bolnavi cu afecțiuni cronice, profesori, etc. care până acum trebuiau conform celor anunțate să fie vaccinate, încă așteaptă programări, iar platforma de înscrieri se blochează mai tot timpul. ,,Coordonatorii campaniei de vaccinare au anunțat că au amânat cu zece zile programările pentru categoriile din domenii esențiale de activitate. Autoritățile ne aruncă praf în ochi și pun haosul pe seama întârzierilor la livrarea dozelor sau a cantității insuficiente de vaccin care ajung în țară.”, mai spune Adrian Chesnoiu, îngrijorat că vaccinul nu va ajunge la timp pentru ce-a de-a doua vaccinare, fapt ce face ca prima să fie anulată dacă nu se va repeta în termenul stabilit de 21 de zile.
Deputatul Adrian Chesnoiu se întreabă retoric cum a fost posibil să se vaccineze cu prioritate persoane care nu se încadrau în categoriile stabilite. ,,Cum e posibil să auzim sau să citim pe FB postări ale unor persoane tinere, fără riscuri de sănătate, care se fălesc cu faptul că au găsit o portiță să se vaccineze (vezi cazul senatorului Liviu VOICULESCU – PNL Olt, 39 de ani, care a ținut să le arate mușchii la vaccinare tuturor vârstnicilor care stau la coadă pentru a primi mult așteptatul vaccin)?.” a exemplificat parlamentarul de Olt, adăugând că el a refuzat să se vaccineze acum deoarece a considerat normal ca de ac est vaccin să beneficieze cu prioritate persoanele vulnerabile. ,,Am 38 de ani și nu am probleme de sănătate, deci nu am de ce să mă consider privilegiat. Sunt alte sute de mii de oameni care chiar au nevoie și în viziunea mea și a colegilor mei, au prioritate. Bag seama însă că de respectarea regulilor și grija față de concetățenii noștri nu se mai ocupă de mult timp autoritățile guvernamentale.” a conchis deputatul Adrian Chesnoiu.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s