Olt. Se deschide stagiunea teatrală la Slatina

Iubitorii de teatru din Slatina, vor putea viziona din nou piesele dorite, după aproape un an decând pandemia a făcut ravagii în toată lumea. Slătinenii trebuie să știe că Sala de teatru a Centrului Cultural ,,Eugen Ionescu” din Slatina, se va deschide începând de miercuri 24 februarie 2021 la ora 18,30. Actorii amatori vă vor prezenta spectacolul cu piesa „Așa am ajuns eu doctor”, după Moliere, într-o montare regizată de Gelu Nicolae.

Biletele se pun în vânzare începând de vineri, 5 februarie, 2021 ora 12.00, la casieria Centrului Cultural Eugen Ionescu. Prețul unui bilet este de 13 lei.

Este obligatorie purtarea măștii (medicală / nonmedicală) pe toată durata evenimentului, începând cu intrarea în clădire și pe toată durata spectacolului, până la părăsirea clădirii. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Atenție! Teatrul își rezervă dreptul de a efectua la intrare un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generala alterata) si temperatura mai mare de 37,3°C. Termoscanarea se va face de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în teatru. Vizitatorii vor utiliza covoarele cu dezinfectant pentru încălțăminte aflate la intrare;

Se recomandă dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool, care va fi pus la dispoziție atât la intrarea în clădire cât și în spațiile comune. Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane în spațiile comune (la intrare și ieșirea din locație, în foaier, la toalete, etc) .

Pentru asigurarea acestei distantari se vor utilza toate grupurile sanitare disponibile in cladire, atât de la nivelul salii de teatru cat si de la parterul cladirii. Se vor utilza circuitele stabilite si marcate de catre organizatori pentru acces si iesire.

Spectacolele se vor desfășura fără pauze pentru a se evita aglomerarea spațiilor din foaiere. Accesul în sala se va face în ordinea venirii spectatorilor cât mai devreme posibil, fără a staționa pe hol. Ieșirea din sala se va efectua începând cu rândurile cele mai apropiate de ieșirea din sală.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s