Olt. Senatorul Siminica Mirea nemulțumită de răspunsul Ministrului Transporturilor

,,Sfidare și bătaie de joc de la ministrul Transporturilor și Infrastructurii, pentru locuitorii județului Olt!” , a precizat senatorul de Olt, Siminica Mirea, e contul său de Facebook, care în urmă cu o săptămână s-a adresat ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, cu privire la degradarea drumurilor în județul Olt, în preajma lucrărilor care se fac pentru construirea Drumului Expres Craiova- Slatina- Pitești.

Aceasta a făcut demersurile către ministrul Drulă pornind de la o serie de sesizări primite de la oameni extrem de justificați, în ceea ce priveşte starea deplorabilă a variantei provizorii de legătură dintre Slatina și Brebeni (DJ546), acolo unde întreținerea acesteia este superficială, iar drumul devine, la propriu, impracticabil.

,, Într-un răspuns primit de la minister, cu o semnătură pentru ministru, din partea unei persoane care nu-și identifică numele, mi se aduce la cunoştinţă, printre altele, că antreprenorul cunoaște situația și intervine ori de câte ori e cazul și cum intervine. Total fals, iar ceea ce urmează este întocmai sfidare la adresa locuitorilor judeţului Olt!”, a reamintit Siminica Mirea.
Aceasta a fost total nemulțumită de răspunsul dat de ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă care i-a transmis că „ori de câte ori este necesar, un utilaj prevăzut cu perie și apă, îndepărtează noroiul de pe carosabil”.

Parlamentarul de Olt, Siminica Mirea a mai ținut să precizeze că răspunsul dat este ,,O dovadă clară a indolenţei și a atitudinii de bătaie de joc pe care o generează Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. În acea zonă, mii de oameni nu au văzut niciodată utilajul cu perie care îndepărtează noroiul de pe carosabil, pentru că, pur și simplu, acolo nu există carosabil. E doar un segment de drum de pământ bătătorit, iar un asemenea utilaj nu poate interveni, chiar dacă spune domnul ministru sau cine semnează, indescifrabil, în numele acestuia.
Cu toate acestea, este de apreciat faptul că, în urma precizărilor făcute la minister, în prezent, pe sectorul de drum menţionat, se află un utilaj de tip autogreder destinat profilării și nivelării drumului.
Însă, până la o constatare reală a situației, până la măsurile corecte, în contextul acceptat al existenței șantierului în zonă, iată o mostră de sfidare și bătaie de joc! De la un ministru de la care românii așteaptă sute de kilometri de autostrăzi pe an, trenuri de mare viteză și multă siguranță în trafic. Acum incapabil să vadă realitatea de pe DJ546.
” a conchis Siminica Mirea, senator PSD Olt.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s