Argeș. Podul de la Valea Mare, Ștefănești aproape gata!

***Argeș. Podul de la Valea Mare, Ștefănești aproape gata!*
Consiliul Județean Argeș se poate mândri cu un nou proiect, finanțat de la bugetul de stat prin PNDL II care este aproae de finalizare. Este vorba de Podul de la Valea Mare – Ștefănești, realizat în proporție de 98%, început în martie 2020 și care a costat 2.707.690 lei.
Săptămâna trecută, șeful administrativului argeșean Ion Mânzână și primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea, au mers să vadă, la fața locului, care este stadiul lucrărilor, încântați fiind de faptul că acesta va fi dat în folosință în perioada preconizată din contract.
Președintele CJ Argeș, Ion Mânzână a puctat faptul că această construcție a podului era mai mult decât necesară. ,,Principalii beneficiari sunt locuitorii orașului Ștefănești care astfel au o variantă mult mai rapidă de a ajunge la Mioveni. Însă, ruta Pitești – Valea Mare – Făgetu – Mioveni este folosită și de cetățenii din Mioveni și Pitești pentru a evita aglomerația de pe drumul național DN 73, mai ales la orele de vârf”, a mai adăugat președintele Ion Mînzînă.
De asemenea, Mânzână a mai declarat că CJ Argeș are în implementare alte nouă contracte cu finanțare prin PNDL II, contracte a căror valoare depășește 141 de milioane de lei. ,,Dintre acestea, până la această oră, au fost finalizate lucrările la podul pe DJ 731 B Sămara – Băbana – Cocu, drumul județean DJ 702 A Ciupa – Rătești și drumul județen DJ 703 B Șerbănești – Siliștea.”
Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s